reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa

@Nath096 ale 88 to elegancki cukier :-) gorzej z samopoczuciem... moze zjadlas cos ciezszego? Mi tak kichy wykreca zawsze po pieczarkach i nabiale a to tez z tym nabialem to tak pozniej wyskoczylo... obserwuj. Pobudki w nocy zawsze podbijaja cukier.

I zycze przyszlosciwo smacznego pod tego grilla :-)) moj juz pieknie pachnie... :-)))

reklama
@Nath096 ale 88 to elegancki cukier :-) gorzej z samopoczuciem... moze zjadlas cos ciezszego? Mi tak kichy wykreca zawsze po pieczarkach i nabiale a to tez z tym nabialem to tak pozniej wyskoczylo... obserwuj. Pobudki w nocy zawsze podbijaja cukier.

I zycze przyszlosciwo smacznego pod tego grilla :-)) moj juz pieknie pachnie... :-)))
Właśnie zjadłam pod wieczór barszcz z uszkami i tak się zastanawiam czy to nie on mi zakwasil ten brzuchol 😏
Smacznego 😘

My na obiadek też zrobiliśmy grila 🥰
Pozwoliłam sobie nawet na kiełbaskę i jedną podpieczoną kromeczkę zwykłego pieczywa i co ? Cukier po godzinie 103 😁

Ja mialam giga kielbache z 2 kromkami i fura salatki - 124 😎😁
Takze polecam polecam kazdemu w taki ladny dzien :-)))
Właśnie zjadłam pod wieczór barszcz z uszkami i tak się zastanawiam czy to nie on mi zakwasil ten brzuchol 😏
Smacznego 😘

Te uszka mi tak brzmia wlasnie jakby byly winowajca wszystkiego. Nastepnym razem bez uszkow :-))))

Ja mialam giga kielbache z 2 kromkami i fura salatki - 124 😎😁
Takze polecam polecam kazdemu w taki ladny dzien :-)))

Te uszka mi tak brzmia wlasnie jakby byly winowajca wszystkiego. Nastepnym razem bez uszkow :-))))
No tak myślę ,no nic człowiek uczy się na błędach 😃 Ja dzisiaj takie lenistwo,że szok 😅 Leżę i oglądam serial ,wieczorem skoczę tylko na szybkie zakupy 😋

Hej dziewczyny . Ja się trochę martwię ,bo u mnie ostatnio nie ma niższego cukru na czczo niż 82,a dziś apogeum - 88. Ale nic była ciężka obudzilam się z bólem żołądka i parciem na 2. Jak wstałam to mi się tak kwaśno odbijało,ale to nie zgaga no i postanowiłam zwymiotować 😏 Ulżyło mi się ,ale poprostu leciał ze mnie kwas jakbym nie wiem co wypiła 😭
Rano jakby lekka biegunka. No i pobudka o 1 i potem o 5 to może przez to 😏
@gooskaw za mną tak chodzi grill,że nie pytaj. Na szczęście za starym też ,a wrócił właśnie na tydzień j mówi,że zrobimy w któryś dzień 😃

Ale czym się martwisz ? Kurczę ja dopóki mam w normie to się nie zastanawiam 💁 Podczas choroby cukry były non stop w takim przedziale, teraz znowu jest różnie - wieksza rozpiętość ale norma. Ciesz się 😊

Czy Wy tez po grillu takie bole jelit?
Wczoraj to myslalam ze fikne fikolka ale wieczorem wzielam baldaloin i dzis ruszylo bez problemu. 🤷‍♀️ tylko cukry znowu swiruja rano 🥴

reklama
Czy Wy tez po grillu takie bole jelit?
Wczoraj to myslalam ze fikne fikolka ale wieczorem wzielam baldaloin i dzis ruszylo bez problemu. 🤷‍♀️ tylko cukry znowu swiruja rano 🥴
Ja jeszcze nie wiem . Ale wczoraj pozwoliłam sobie zgrzeszyć zjadłam burgera popołudniu,wieczorem normalna kolację i rwcno cukier równe 90. Coś się dzieje kurde,bo żeby rano mi wybiło cukier albo było od korek to chyba tylko podczas wymiotowania na początku . 😏 A jak zjadłam w sobotę kolacja i porządną przekąskę przed snem to cukier w niedzielę 80 👌

Do góry