reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Cukrzyca ciążowa

Ja jeszcze nie wiem . Ale wczoraj pozwoliłam sobie zgrzeszyć zjadłam burgera popołudniu,wieczorem normalna kolację i rwcno cukier równe 90. Coś się dzieje kurde,bo żeby rano mi wybiło cukier albo było od korek to chyba tylko podczas wymiotowania na początku . 😏 A jak zjadłam w sobotę kolacja i porządną przekąskę przed snem to cukier w niedzielę 80 👌

Ty juz blisko 28tc nie?

reklama
Tak,jestem w 26

No to pomalu niestety moze swirowac, wiec nie przejmuj sie wyskokami sporsdycznymi tylko glowa do gory i walczymy dalej :-)
Mi lekarka mowia ze po 25 wlasnie, ale najczesciej po 28 one zyja swoim zyciem.

Mnie tez wkurzaja te wyskoki, tylko ze chyba juz nie przejmuje sie az tak. 3 dni za wysoki to cyk i podwyzszam insuline.
Ty na samej diecie wiec tylko pozazdroscic :-))

No to pomalu niestety moze swirowac, wiec nie przejmuj sie wyskokami sporsdycznymi tylko glowa do gory i walczymy dalej :-)
Mi lekarka mowia ze po 25 wlasnie, ale najczesciej po 28 one zyja swoim zyciem.

Mnie tez wkurzaja te wyskoki, tylko ze chyba juz nie przejmuje sie az tak. 3 dni za wysoki to cyk i podwyzszam insuline.
Ty na samej diecie wiec tylko pozazdroscic :-))
No narazie tak ,jak będę mieć wlasnie 3dni pod rząd za wysoki to wtedy insulina . Jakoś już będzie ,ciągle sobie mówię,że już bliżej jak dalej 😛

U mnie po grillu wszystko ok, ale ja nie mam ogólnie problemów jelitowych. Jedyne co to wczoraj cukier rano 91, ale zorientowałam się, że do kolacji dzień wczesniej dojadlam sałatkę z pomidorów 🤣
Ale ostatnimi czasy te moje cukry tez często szwankuja, więc zobaczymy, co to będzie😃

A ja wstałam i zjadłam ciasto do śniadania bo wczoraj mieliśmy gości, yh nie mogłam się powstrzymać.
Co prawda bez przekroczenia ale wywaliło 138 😒

A ja wstałam i zjadłam ciasto do śniadania bo wczoraj mieliśmy gości, yh nie mogłam się powstrzymać.
Co prawda bez przekroczenia ale wywaliło 138 😒
Nie jest źle 💪
Ja dziś sobie pozwolę po obiadku na lodzika ♥️
Kupiłam ostatnio w lidlu z grycana śmietankowe z kawałkami czekolady z kwaśnym sosem wiśniowym …
Dziewczyny jakie te lody dobre 🤤🤤🤤
A i cukry po godzinie 115 😊

reklama
Do góry