reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ćwiczymy ;)

Lizzy masz rację, zawsze to jakaś motywacja:-)

Iwonaimaja fajne że ta dieta będzie dostosowana bezpośrednio do Ciebie :-)

Ja przez tydzień 1,5 kg mniej :D
Osiągnęłam tym samym wagę sprzed ciąży jaka miałam na koniec wakacji:-)

Dzisiaj 20min plywania i aquaaerobik:-)

reklama
Dziewczyny, dziękuję. W szoku jestem, że to dobry wynik. Ja zawsze chciałam 1 kg na tydzień. Te dwa zeszły mi szybko, a teraz waga stoi, ale też wiem, że przy chudnięciu też są etapy stabilizacji i spadku. Gdybym jeszcze nie żarła tych słodyczy spadałoby szybciej...

Iwonaimaja, to ciekawe jaki byłby mój wiek metaboliczny :/
Asia - i jak ważenie?? :) O jest!! Super! I to mi się podoba! Takie spadki wagi lubię u siebie!! A słodycze całkiem odrzuciłaś? Ile kcal dziennie jadłaś? Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Lila ja sama sobie stworzyłem taka dietę około 1800kalori i codziennie około 30minut ćwiczeń. Jem wszystko ale w połowę mniejszych porcja hl niż do tej pory i już się przyzwyczaiłam :-) staram się nie jeść słodkiego, ale czasem się skuszę, głównie przy gosciach:-) chciałabym pójść za ciosem i zrzucić jeszcze z 5 kg, zobaczę czy bede miała dość motywacji :-)

Asia - super :)
Mi zostało 2 kg do wagi sprzed ciąży. Do tej pory niewiele robiłam, karmienie piersią zrobiło swoje. Ale muszę wziąć się do roboty, żeby ujędrnić ciało. Od dzisiaj ćwiczenia i liczenie kalorii.

Super, ze juz sa pierwsze efekty! Gratuluje dziewczyny! :)
Ja dzis bylam na cwiczeniach z dzieckiem. Porobilismy przysiady, potanczylismy i sporo rozciagania bylo. Maly sie wybawil, bo tez byly male cwiczenia dla niego na brzuszek no instruktorke czarowal swoim gaworzeniem i usmiechami :p
Jem caly czas normalnie tylko bez obzerania sie slodyczami.

Flammie super te zajęcia. Czyli rozumiem że mały z powrotem polubił chustę? :)

Podczytuję Was dziewczynki ale sama nic nie robię;) zostało mi 2 kg do wagi sprzed ciąży ale nie wyglądam źle (ważę teraz 49,5 kg) więc sobie spokojnie czekam aż minie te pół roku po cesarce i potem będę śmigać na aerobik :)

Ja się odchudzałam przed ślubem, zrzuciłam wtedy 5 kg ale zajęło mi to chyba z 4 miesiące. Aczkolwiek takie powolne spadanie wagi jest lepsze bo nie ma efektu jojo. W sumie nie miałam nadwagi więc wtedy też się trudniej zrzuca. Ja wtedy odstawiłam słodycze, jadłam mniej ale częściej, obiady zdrowsze i ćwiczenia 3 razy w tyg. Potem wróciłam do starych (niezdrowych :p) nawyków a waga była w miejscu. Do czasu aż zaszłam w ciążę :p

Lila - ja kocham słodycze, naprawdę. Dlatego podczas diety odstawiłam je zupełnie. Nawet jak w.pracy ktos cukierkami urodzinowymi częstował to brałam i oddawałam koleżance. Jak miałam na cos ochotę to jadłam owoce, suszone morele, orzechy. Też słodkie i tez coś do pogryzania :) i wiesz co? Potem jak skończyłam dietę i zaczęłam znowu jeść słodycze to mi nie smakowały! Wydawały mi się takie okropnie sztuczne. Nie mialam na nie wcale ochoty. Niestety to wrażenie już minęło i się znowu nimi obżeram:p

reklama
Do góry