reklama

Czas dla mamy

A jakie macie brzuszki? Bo ja taki ze nawet wstydze sie troche pokazywac go A :-(:zawstydzona/y: nie jest drastycznie duzy, ale pod pepkiem sa takie brzydkie rozstepy i troche sie boje ze jak schudne to bede pomarszczona :-(
mój nie jest duzy sama sie zdziwiłam ze prawie go nie ma ale za to nie ma miesni tylko skóra wiec troche chce go wzmocnic....
po ciązy zostało mi 3 kg wiecej wiec naprawde nie mam co narzekac...

reklama
mi zostało d zrzucenia 2 kg do wagi sprzed ciąży a później jeszcze z 10 do wagi którą bym chciała :)) ale nie jest źle. Gorzej z wyglądem brzuszka bo nie dość że rozstępy to jeszcze zero mięci i troche wisi.

moj jest taki mieki i tlusciutki(ciagle mam 10kg wiecej niz na poczatku, a i wtedy nie bylam szczuplutka:sorry2:) no i te rozstepy:dry: ale robie te brzuszki nieszczesne codziennie i ciagle sobie zwiekszam stopniowo ilosc...no wczoraj przypomnialo mi sie jak zasypialam i sobie darowalam, ale tak to sie pilnuje:tak: nie robie ich dlugo wiec jeszcze rezultatow nie widac, ale mam nadzieje, ze koncu cos sie zmieni choc troszke:tak:

A mialyscie w ciazy na brzuchu brazowa kreske?? Wiecie o co mi chodzi. Ja ja mialam tzn ciagle ja mam-czy ona kiedys zniknie?? A brzuch hmm jest miekki, w rozstepach i wcale mi sie nie podoba :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Jak patrze na zdjecia z wakacji w stroju to mi smutno :-(

troche odkurze ten watek:tak: co na wypadajace wlosy? wszedzie sa moje wlosy a nie mowie o grzebiieniu po czesaniu:zawstydzona/y: jakies witaminy?

Kira nic nie poradzisz na to.... niestety czesto sie to zdarza... takie juz uroki po ciazy... w ciazy nie wypadaly tak czesto, ladnie sie blyszczaly i byly mocniejsze no to teraz musza nadrobic "zaleglosci" heh.... samo sie unormuje, kiedy? tego ci nie powiem ale nie martw sie. lysa nie zostaniesz. pomysl ze w miejsce starych juz pojawiaja sie nowe :tak:;-)

reklama
Ojjno to nie jestem sama... z wagi z przed ciazy musze zrzucic jakies 2 kg, ale to mnie tak nie trapi jak ten miekki brzuch, wypadajace wlosy, krecha brazowa na brzuchu i dodam jescze ... czarny pepek:baffled::no: uff... ale sie tego nazbieralo:wściekła/y: Najwyzsza pora wziasc si za siebie :nerd:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry