• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czekając na pierwsze maleństwo:)

jezyk, no dokładnie tak! Poza tym ja znów mam plan wejść-urodzić i WYJŚĆ DO DOMU, gdzie tam czas na strojenie min do aparatu...

Poza tym dobra, film ze smakiem, ale mimo wszystko nie chciałabym, żeby mąż oglądał pływającą w wodzie pępowinę, mnie samą taki widok średnio jara, a co dopiero faceta :-D
Co nie zmienia faktu, że w wodzie bym chciała urodzić, ale od brzucha w dół parawan :-p

I w tym filmiku zamiast się skupiać na porodzie to podziwiałam BOSKIE owłosione łapy tego gościa :-D
Ech, że też ja nie mam takiego niedźwiedzia w domu :-(

reklama
a ja ani z powodu pamiątki pierwszych chwil/ sekund życia dziecka, ani też nie dla samej siebie, tj. mojej gęby na fotce nie zrobiłabym takiej sesji zdjęciowej/filmu. ja bym chciała widzieć poszczególne etapy rozwarcia, jak to wygląda, wychodzenie dziecka, łożysko itp. MOJE. nie cudze na youtube. moje i tylko dla mnie. nie dla świata. moje zachowanie podczas porodu, zachowanie lekarzy/ położnej. tego się nie widzi będąc rodzącą. no cóż. może jestem nienormalna :-p

i oczywiście, że też życzę sobie szybki, bezproblemowy poród :tak::tak:

Nulini wiesz ze jak ogladalam ten filmik i widzialam jego wlosy to od razu o Tobie pomyslalam!!!:-P
Co do porodu mam taki plan jak Ty, wchodzimy, rodzimy i idzkemy do domu cieszyc sie soba i intymnoscia w 3 :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry