• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czekając na pierwsze maleństwo:)

No i przez was laski ciężarna jest zła. :) ulozylam się do snu (co jest nie lada wyczynem, koldra z przodu, kołdra z tyłu, odpowiednia wysokość poduszek) i jak co wieczór poczytam BB. I tak się przez was usmialam ze musialam wylezc z wyra na siusiu. Wrrr teraz trzeba się od nowa ułożyć :P

reklama
jezyk, śmiech dobry dla Bobasa :-D:-D:-D I może trzeba w nocnik zainwestować, żeby nie latać, ja jak się czasem w nocy obudzę i chce mi się siku, ale taaaaak mi się nie chce iść, to się zastanawiam, czy nie sikać do nocnika Młodej, tylko później spać w smrodzie... :-p

ojjj dziewczyny wspolczuje. ja na szczescie nie mam takiego problemu. tzn robie siusiu przed samym spaniem po 23 i do 7 rano az sie nie budze wystarcza. fakt, ze rano czasami az biegne, ale nie musze w nocy wstawac ;)

agulqa, ja w nocy baaaardzo rzadko wstaję, naprawdę muszę się nachlać przed snem, żeby mieć potrzebę :-p I pęcherz mam większy od Ciebie, bo sikam po 22 ostatni raz i o 7 nie lecę na złamanie karku :-D

nulini i Ty tu o nocniku myslisz? ;p ja okolo 22 juz leze ale popijam wode wiec przed samym snem jeszcze musze wstac ;p na szczescie mieszkania w blokach nie sa duze i do lazienki nie jest daleko ;)

reklama
a ja ani z powodu pamiątki pierwszych chwil/ sekund życia dziecka, ani też nie dla samej siebie, tj. mojej gęby na fotce nie zrobiłabym takiej sesji zdjęciowej/filmu. ja bym chciała widzieć poszczególne etapy rozwarcia, jak to wygląda, wychodzenie dziecka, łożysko itp. MOJE. nie cudze na youtube. moje i tylko dla mnie. nie dla świata. moje zachowanie podczas porodu, zachowanie lekarzy/ położnej. tego się nie widzi będąc rodzącą. no cóż. może jestem nienormalna :-p

i oczywiście, że też życzę sobie szybki, bezproblemowy poród :tak::tak:

Dla mnie nienormalny jest schiz wokół rodzenia, takie udawanie że ładne dziewczyny bąków nie puszczają. Poród jest jaki jest, ale dla mnie to piękny proces. Obejrzałam z kilkadziesiat porodów zanim zaszłam w ciążę i przyznaję że po obrzejrzeniu pierwszego pękającego krocza miałam traumę przez tydzień, a potem to się stało dla mnie jakieś takie... naturalne. No ale żyjemy w kraju gdzie seksualności trzeba się wstydzić więc w sumie czego ja oczekuję :P

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry