• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

czekając na pierwsze maleństwo:)

reklama
sencha, ale ja na przykład się nie wstydzę porodu, tylko dla mnie jest to obrzydliwy widok i nie widzę powodu, dla którego miałabym go oglądać, czy to u innych czy to u siebie. Dla mnie to tak, jak jaranie się kupą - oglądasz filmiki, jak ludzie robią kupę? A przecież to też fizjologia. Czym tu się podniecać?

Nowym życiem, które powstaje w efekcie tego procesu :) Dla mnie to po prostu fizjologia. A kupa? Poród a robienie kupy daje zupełnie różne efekty ;) Podoba mi się takie odczarowywanie porodu, jestem wdzięczna kobietom które wrzuciły relacje wideo ze swoich porodów, bo mogłam trochę pouczestniczyć w czymś, co teraz jest przeniesione do szpitala i wyobcowane. Ja sama pewnie nie zdecydowałabym się na filmowanie swojego porodu, ale w sumie nie wiem. To może być ciekawe doświadczenie zobaczyć siebie w takich warunkach. Poznanie się od innej strony (i nie mam tu na myśli ujęć od strony krocza :P).

Hahaha pół wsi :-D Chyba nigdy tak nie było :-D Kiedyś rodziło się i umierało w domu. Było to normalną częścią życia. Pewnie każdy i tak się bał bólu, ale chyba było to nieco bardziej oswojone.

Megami- a myślisz że jak rodziło się w domu to ile tych kobiet wokół ciebie się krzatalo;) no i męska cześć za drzwiami co by tatusiowi gratulacje składać :P

reklama
No kilka na pewno :-D A w szpitali i faceci :-D Teraz kobiety na wzajem się straszą jak to się umiera przy porodzie.. Biedaczki na starcie już dzieci mieć nie chcą albo cc na życzenie ze strachu.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry