reklama
Hej dziewczyny. Ja chodzę od rana wściekła,bo...dostałam maila dzisiaj od tego gościa z ebaya,u któego zamówiłam testy,że bardzo przeprasza,ale może je wysłać dopiero dzisiaj,więc dotrą na poniedziałek-wtorek. Wkurzyłam się,ale powiedziałam,że ok.
Tzn. napisałam. No trudno, 2-3 dni więcej jakoś przeżyję...tylko szlag mnie trafia. Niby mogłabym teraz szybko skoczyć do marketu po jakiś test,ale nie chce mi się wydawac tych 10 euro ,jeśli za 10 x testów płacę 3 euro!!
emka witaj,w takim razie obie testujemy w przyszłym tygodniu. :-):-):-)
tarantina ;-) synek na pewno się przekona. Moja córka,jak byłam w ciąży z młodym też mówiła,że ona nie chce słyszeć o żadnym dzidziusiu. A potem oszalała na jego punkcie.

Tzn. napisałam. No trudno, 2-3 dni więcej jakoś przeżyję...tylko szlag mnie trafia. Niby mogłabym teraz szybko skoczyć do marketu po jakiś test,ale nie chce mi się wydawac tych 10 euro ,jeśli za 10 x testów płacę 3 euro!!emka witaj,w takim razie obie testujemy w przyszłym tygodniu. :-):-):-)
tarantina ;-) synek na pewno się przekona. Moja córka,jak byłam w ciąży z młodym też mówiła,że ona nie chce słyszeć o żadnym dzidziusiu. A potem oszalała na jego punkcie.

emka01
Szczęśliwa mama:)
nimiti nie pamietam,ale calkiem mozliwe..niestety ciaze,ktora miala zakonczyc sie w marcu 2013 stracilam
Zawalczylam ponownie i zawitalam na czerwcowkach 2013
Dziewczyny kciukam za wszystkie testujace
Gratuluje juz zafasolkowanym
Wszystkim zycze dlugiej i nudnej ciazy!
Dziewczyny kciukam za wszystkie testujace
Gratuluje juz zafasolkowanym
qraa
Fanka BB :)
Powodzenia dla testujacych!
Galaxia - gratulacje serduszka :-)
Ja skonczylam wlasnie 5tc i cos mi na zoladku siedzi. Trzymam kciuki zeby mdlosci mnie ominely...
Galaxia - gratulacje serduszka :-)
Ja skonczylam wlasnie 5tc i cos mi na zoladku siedzi. Trzymam kciuki zeby mdlosci mnie ominely...
A ja się dziś kiepsko czuje. Coś mi od rana siedzi na żołądku. Niby nie jest mi niedobrze ale jakoś tak mnie mdli, gniecie mnie w brzuchu jak przy niestrawności, rozbita jestem jak przy przeziebieniu, co jakiś czas ciągnie mnie w pachwinie i ciągle bym spała. Niestety przy moim dwulatku nie da się za długo poleżeć. Mam nadzieję że to tylko ten dzień taki gorszy..
LauLau
Fanka BB :)
Galaxia, gratuluję udanej wizyty i serduszka 
Karotka, masz nerwy ze stali
Ja bym chyba nawet na piechotę poszła po ten test i zapłaciła 100 euro, żeby juz wiedzieć 
Judy, oby tym razem wymioty Ci odpusciły ... Ja na szczęście w żadnej ciąży nie wymiotowałam i wygląda na to, że tym razem też uda się bez...
Mama_ka, rozumiem Cię, bo u mnie nieustannie samopoczucie jak przy początkach grypy i mega senność :/
Ja jutro mam pierwszą wizytę i mam nadzieję, ze będzie juz serduszko ... U mnie owu w 24 dc, więc w pomiarach pewnie wyjdzie coś w okolicach 5,5-6 tyg. nie 7 jak z OM.
Karotka, masz nerwy ze stali
Judy, oby tym razem wymioty Ci odpusciły ... Ja na szczęście w żadnej ciąży nie wymiotowałam i wygląda na to, że tym razem też uda się bez...
Mama_ka, rozumiem Cię, bo u mnie nieustannie samopoczucie jak przy początkach grypy i mega senność :/
Ja jutro mam pierwszą wizytę i mam nadzieję, ze będzie juz serduszko ... U mnie owu w 24 dc, więc w pomiarach pewnie wyjdzie coś w okolicach 5,5-6 tyg. nie 7 jak z OM.
reklama