Ja to prawie o ciąży nie pamiętam. Młoda daje czadu że hej i ciągle za nią ganiam. Chata przy niej wygląda jakby tornado wpadło , gary z szaf wyjmuje, włazi na meble i parapety. Ciężko w takich warunkach spokojnie się ciążą nacieszyć bo ciągle patrzę co ona robi że karku nie skręciła.
reklama
Fiolka_130
Fanka BB :)
Właśnie ja też z 3 latkiem w domu często zapominam zwłaszcza jak szaleje
Teraz bym chciała aby szybko mi brzuch wyszedł i maluch kopał bardzo nie wiem czemu
Franca to dla synka? my od dawna mieliśmy to zrobić i czasu ciągle brak
Teraz bym chciała aby szybko mi brzuch wyszedł i maluch kopał bardzo nie wiem czemu
Franca to dla synka? my od dawna mieliśmy to zrobić i czasu ciągle brak
Fiolka tak, dwa lata kończy 1 grudnia.
Ja pomysł na te tablice dopiero niedawno odkryłam i też myślałam, że sami zrobimy. Na szczęście zrzuciliśmy na dziadka, który uwielbia takie prace, od lat tworzy modele statków. Jemu się zeszło ponad tydzień, bo to wszystko trzeba wytoczyć, pociąć, oszlifować, pomalować i przykręcić. Myślę, że od nas to najwcześniej na maturę by dostał
Miłej niedzieli dziewczyny, zwłaszcza że (przynajmniej u mnie) takie ładne słonko
Ja pomysł na te tablice dopiero niedawno odkryłam i też myślałam, że sami zrobimy. Na szczęście zrzuciliśmy na dziadka, który uwielbia takie prace, od lat tworzy modele statków. Jemu się zeszło ponad tydzień, bo to wszystko trzeba wytoczyć, pociąć, oszlifować, pomalować i przykręcić. Myślę, że od nas to najwcześniej na maturę by dostał
Miłej niedzieli dziewczyny, zwłaszcza że (przynajmniej u mnie) takie ładne słonko
Dzień dobry,
Tak było ładne słonko ale sie zmyło
ja czuje bąbelki mojej rybki juz od przeszło tygodnia - jak pochwaliłaś sie na innym forum to wiele dziewczyn wlasnie pisało o myleniu ich z jelitami... No ale ja uważam ze nie sposób tych ruchów pomylić z niczym innym jak raz juz sie poczuło to cudo w poprzedniej ciąży <3
Tez nie oglądam ksw, wczoraj nareszcie dokończyłam dawno rozpoczęta lekturę, a dzisiaj z racji koncówki weekendu black friday zamierzam kupić kilka kolejnych lektur coby sie nie nudzić na L4
Mimo ze siedzę w domu Basie posyłam do przedszkola
Tak było ładne słonko ale sie zmyło
ja czuje bąbelki mojej rybki juz od przeszło tygodnia - jak pochwaliłaś sie na innym forum to wiele dziewczyn wlasnie pisało o myleniu ich z jelitami... No ale ja uważam ze nie sposób tych ruchów pomylić z niczym innym jak raz juz sie poczuło to cudo w poprzedniej ciąży <3
Tez nie oglądam ksw, wczoraj nareszcie dokończyłam dawno rozpoczęta lekturę, a dzisiaj z racji koncówki weekendu black friday zamierzam kupić kilka kolejnych lektur coby sie nie nudzić na L4
Mimo ze siedzę w domu Basie posyłam do przedszkola
kanieszna85
Początkująca w BB
Dziewczyny... Jesteście zadowolone z miesiąca i pory roku w jakiej urodzi się Wasze malenstwo? Planując ciąże zwracałyście na to uwagę? Mnie się wydaje, że to bardzo dobry czas. Ale to moja pierwsza ciąża i mogę się mylić 
Fiolka_130
Fanka BB :)
Franca ja pomysł widziałam już chyba 1.5 roku temu. Niestety nie mamy komu powierzyć takiego zadania i na chęci się skończyło
U nas też słońce ale wiatr okropny .
Kanieszna Ja trochę się starałam aby wyszło wiosenne
pierwszego synka mam grudniowego i było to problematyczne trochę
kurczę okazuje się że mamy wesele w rodzinie. początek lipca. Bardzo chcemy być i jechać ale ciężko to widzę. A rodzina bliska
U nas też słońce ale wiatr okropny .
Kanieszna Ja trochę się starałam aby wyszło wiosenne
kurczę okazuje się że mamy wesele w rodzinie. początek lipca. Bardzo chcemy być i jechać ale ciężko to widzę. A rodzina bliska
Hej Dziewczyny! Bylam na dyzurze w szpitalu. Dostalam skierowanie na usg piersi. Bo mam zmiany. Zrobili mi badania krwi. Wszystko w porzadku wiec nie ma zakazenia. Poogladalam krotko okruszka :-). Jest bardzo ruchliwy
. Mam duzo wod plodowych ale lekarka nie powiedziala ze za duzo albo ze to zle. Serduszko mocno bije a okruszek ladnie rosnie :-). Mam zdjecie ale moj lekarz ma chyba lepsze urzadzenie do usg. Teraz odpoczywam. Dosyc wrazen na dzisiaj. Milej niedzieli.

kanieszna85
Początkująca w BB
Milej i spokojnej niedzieli Happy
reklama
kanieszna85
Początkująca w BB
Też na to nie patrzyłam bo również troche minęło nim się udalo. Ale ciesze się ze padlo na czerwiec