reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe Mamy 2016

reklama
Lilla My więc poród rodzinny miałaś?:) Ja też z mężem rodziliśmy razem:) prawie mu paluszki połamałam przy skurczach .. teraz nie wyobrażam sobie że mogłoby go zabraknąć przy kolejnym porodzie.. a niunią w domu zajmie się babcia:)

Też rodziłam z moim i nie chcę nawet myśleć że mogło by go nie być. Początkowo miał być tak długo jak wytrzyma. Wytrzymał do końca ;)

Ja też bym chciała poczuć ruchy zwłaszcza, że to będzie pierwsze takie uczucie w moim życiu ;). Nawet nie wiem czego mam się spodziewać więc zazdroszczę tym co już czują bądź czuły w poprzedniej ciąży. Kiedyś koleżanka powiedziała mi, że więcej dzieci by mieć już nie chciała, ale jakby tak jej ktoś włożył maleństwo do brzucha.. Mówi, że to cudowne uczucie i chętnie by to jeszcze raz przeżyła ;)

Witaj Pati, masz racje w grupie raźniej ;) Ja mam termin na 23 chociaż z usg wychodzi 22 więc termin mamy bardzo podobny ;)
Jesteś już po badania prenatalnych? Znasz płeć? ;]

Widzę, że mamy na forum parę doświadczonych mam :) Dobrze, doświadczenia mile widziane zwłaszcza, że zapewne poród przeżywać będę jako jedna z ostatnich w czerwcu. :) Czy znacie już może płeć swojego dziecka?

G.abi nie martw się poczujesz:) ja jestem baaaadzo szupła i wysoka mam tylko brzuszek pokaźny w sumie każdy pyta czy bliźniaki mam ale jest jedna dzidzia i czuje ją jak jestem w pozycji w pół leżącej:) to czasem takie muskanie a czasem wyraźniejsze ruchy jeszcze nie kopniaczki :) Ale czuje najbardziej czuje koło północy:)

Pati w naszym wątku masz jeszcze inne wątki temetyczne, np. nasze brzuszki, wizyty u lekarza itp, masz tam też listę wszystkich mamuś. Możesz tam sobie poszperać ;)

Ja wiem czego się spodziewać i dlatego liczę że poczuję wcześniej niż w pierwszej ciąży. No i mówią że szczupłe też szybciej... No to czekam :)

reklama
ja ponoć mam mieć synka:) lekarz na przedostatniej wizycie pokazał nam ze na 90% chłopak nawet mam zdjęcie usg gdzie widać coś miedzy nóżkami wyraźnie a na ostatniej wizycie czyli 2 dni temu już nie był pewien ale myślał że chłopak kazał czekać na 13 stycznia na następna wizyte to na 100% powie płeć:) czekam czekam chcielibyśmy synka bo mamy córeczkę ale czy to ważne w sumie???? ważne że dzidzia zdrowa u nas Filip albo Emilka:)

Do góry