reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
wizytę mam na 19.10. więc do tego czas staram się wertować net i niepotrzebnie nie panikować. czyli no spa jest bezpieczna? cenna rada :)
Nospę dostawałam w szpitalu razem z magnesem na podtrzymanie ciąży. Córcia zdrowa.

cb7wyx8d867elviu.png

Tak długo czekacie na wizytę ? Ja dzowniłam tydzień temu i się na jutro umowilam. Na NFZ, co prawda nie mowilam nic o USG . W poprzedniej ciąży , tak samo poszłam na wizytę i miałam zrobione USG od razu. Myslałam o prywatnych wizytach, ale moja szwagierka miesięcznie płaciła 300zl , wolę wydać je na wyprawkę niż na coś co mi się należy - w końcu po co te składki .

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Delli to idziemy łeb w łeb ;) ja 20.08 :)

Na NFZ próbowałam się umowic- w mojej przychodni brak terminów do końca roku :O w innej przychodni najbliższy na 4.11 masakra. Dobrze, ze mam abonament w lux medzie- tam prowadzę ciąże

U mnie tylko mąż wie. W sumie teściowie to raczej by nie chcieli , żebyśmy mieli więcej dzieci. Teściowa mi zawsze o tym przypomina jak zaczynam wspominać więc ich nie zamierzam szybko informować. Dziewczyny a w pracy kiedy zamierzacie powiedzieć ? Ja się boje jak moja pracodawczyni zareaguje tym bardziej, że pracuje dopiero 1 rok.

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry