Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Tak... wstałam o 8:30 na siku ale tak mnie głowa bolała że położyłam się znowu i zasnęłamMatko Wy tez sie czujecie tak slabo? Ja wyszlam do apteki a czuje sie jakbym miala zaraz sie przerwocic
 niedawno wstałam ale dalej słabo się czuje
 niedawno wstałam ale dalej słabo się czujeSkończone się liczy, chociaż już zgłupiałamCzemu czwarty? Piąty już leci

Czyli jak ja mam dzisiaj 4t1d to mam mówić że jestem w 5 tygodniu?Skończone się liczy, chociaż już zgłupiałam

No właśnie nie wiem, ja bym myślała, że 4 leciCzyli jak ja mam dzisiaj 4t0d to mam mówić że jestem w 5 tygodniu?
Roznie sie liczy, dla mnie logiczne że to już piąty tydzien. Ale lekarze liczą skończone tygodnie, czyli 4+4 to dalej 4 tydzień u lekarzaNo właśnie nie wiem, ja bym myślała, że 4 leci
Idealnie powiedziane [emoji16]Każdy organizm inaczej reaguje na ciążę.
Nie ma co się nakrecac, doszukiwać objawów albo odwrotnie
Ja się czuje zupełnie normalnie, od rana na pełnych obrotach z synkiem [emoji16] jedynie piersi coraz mocniej boląMatko Wy tez sie czujecie tak slabo? Ja wyszlam do apteki a czuje sie jakbym miala zaraz sie przerwocic