Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak... wstałam o 8:30 na siku ale tak mnie głowa bolała że położyłam się znowu i zasnęłamMatko Wy tez sie czujecie tak slabo? Ja wyszlam do apteki a czuje sie jakbym miala zaraz sie przerwocic![]()
Skończone się liczy, chociaż już zgłupiałamCzemu czwarty? Piąty już leci
Czyli jak ja mam dzisiaj 4t1d to mam mówić że jestem w 5 tygodniu?Skończone się liczy, chociaż już zgłupiałam![]()
No właśnie nie wiem, ja bym myślała, że 4 leciCzyli jak ja mam dzisiaj 4t0d to mam mówić że jestem w 5 tygodniu?![]()
Roznie sie liczy, dla mnie logiczne że to już piąty tydzien. Ale lekarze liczą skończone tygodnie, czyli 4+4 to dalej 4 tydzień u lekarzaNo właśnie nie wiem, ja bym myślała, że 4 leci
Idealnie powiedziane [emoji16]Każdy organizm inaczej reaguje na ciążę.
Nie ma co się nakrecac, doszukiwać objawów albo odwrotnie
Ja się czuje zupełnie normalnie, od rana na pełnych obrotach z synkiem [emoji16] jedynie piersi coraz mocniej boląMatko Wy tez sie czujecie tak slabo? Ja wyszlam do apteki a czuje sie jakbym miala zaraz sie przerwocic![]()