Oo to będzie jazda bez trzymanki na początku ale potem to super się będą razem bawić.U mnie będzie różnica 1,5 roku![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oo to będzie jazda bez trzymanki na początku ale potem to super się będą razem bawić.U mnie będzie różnica 1,5 roku![]()
Super że się udało szybko zajśćJa miałam detektor w poprzedniej ciąży z racji poronienia wcześniejszego i dla mnie strzał w 10. Całą ciążę żyłam w strachu,bo poprzednią nosiłam 3 tygodnie
Ja to samo. W ogóle mówiłam,że więcej dzieci nie chceSiostra urodziła córkę i nagle do mnie dotarło,że ja też chcę jeszcze
Synek kończy 31.12 4 latka. Uświadomiłam sobie,że za szybko czas leci i zaraz mi ucieknie z domu
To była szybka decyzja.
dla mnie będzie to pierwszy bobasA czy dla którejś z Was to będzie pierwsze dziecko? Bo czuję się nagle osamotniona![]()
Dla mnieA czy dla którejś z Was to będzie pierwsze dziecko? Bo czuję się nagle osamotniona![]()
Mnie też nie bolą, już z 1,5 tygodniaDziewczyny,czy piersi bola was ciągle tak samo mocno? Mnie bolały na samym początku a teraz jakos przestały.![]()
mnie raz bolą raz nie, w ciągu dnia tylko przy dotyku mocnym, a w nocy potrafią mocno boleć, takie ciągnięcie czuje jak się przebudzę.Dziewczyny,czy piersi bola was ciągle tak samo mocno? Mnie bolały na samym początku a teraz jakos przestały.![]()
Uff widocznie tak może byćMnie też nie bolą, już z 1,5 tygodnia