reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
30 czerwca.

Czy któraś z Was bierze bonjesta? Ile dziennie bierzecie? 1 czy 2?
1 wieczorem
ja biorę raz dziennie wieczorem, już chyba 5 dzień i jest coraz lepiej
dziewczyny które też to biorą, czy faktycznie nie jecie 2h przed zażyciem?
nawet nie doczytałam, że nie powinno się jeść 🙈 jem, zaraz po kolacji zażywam

to cudownie bo muszę sobie jeszcze przed snem coś małego przekąsić żeby mi nie było niedobrze 🙈 a do tej pory tego przestrzegałam bo się bałam że nie zadziała 😅
działa jak złoto 😂
A ja się tak cieszyłam, że nie mam żadnych objawów... nie miałam do dzisiaj. Mdłości i nudności przez cały dzień, na szczęście brz wymiotów. Tylko, że one są bez przerwy...
o nie :( może nie będzie tak codziennie?
(ale jeśli bedzie, mamy z dziewczynami piguły do polecenia, nie martw się 😂)

Hej dziewczyny, przepraszam za brak aktywności w ostatnich dniach, ale pojawił mi się pierwszy i jedyny objaw ciąży.. bezsenność.. Codziennie budzę się koło 2/3, nieważne o której zasnę i powoli nie wiem co robić, bo później jestem jak neptyk w środku dnia. Narzekałam na braw objawów to mam. 😅 U mnie termin bez zmian 09.06, możliwe, że na prenatalnych coś się zmieni. :) Miłego dnia dla wszystkich!

działa jak złoto 😂

o nie :( może nie będzie tak codziennie?
(ale jeśli bedzie, mamy z dziewczynami piguły do polecenia, nie martw się 😂)

Wczoraj pojawiły sie koło 11, dziś na razie jest ok, czuję tylko głód, bo wczoraj zjadłam bardzo mało przez nie. Zobaczymy. Myślę o pracy zdalnej w tym tygodniu...
Mam w poniedzialek ginekologa moze poproszę w razie co o receptę.

Wczoraj pojawiły sie koło 11, dziś na razie jest ok, czuję tylko głód, bo wczoraj zjadłam bardzo mało przez nie. Zobaczymy. Myślę o pracy zdalnej w tym tygodniu...
Mam w poniedzialek ginekologa moze poproszę w razie co o receptę.
Oj tak, zdalka to zbawienie. Ja pracuję z domu ile wlezie. Za dwa tygodnie muszę poprowadzić prezentację przed całą firmą stacjonarnie w biurze i modlę się o brak mdłości 🙈 Na co dzień nie potrzebuje L4, dobrze się czuję, ale na ten jeden dzień chętnie bym się ewakuowała...

reklama
Oj tak, zdalka to zbawienie. Ja pracuję z domu ile wlezie. Za dwa tygodnie muszę poprowadzić prezentację przed całą firmą stacjonarnie w biurze i modlę się o brak mdłości 🙈 Na co dzień nie potrzebuje L4, dobrze się czuję, ale na ten jeden dzień chętnie bym się ewakuowała...
My mamy jakieś roczne limity pracy zdalnej, na szczęście jeszcze całości nie wykorzystałam, ale myślę, że na ten tydzień wleci. Zawsze to jednak trochę lżej w domu jak w pracy.

Do góry