reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Czerwcowe mamy 2026

reklama
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne 🤞🏻
Mnie wykańcza przeziębienie plus chory syn 🥲 ledwo zipie, a na dodatek dostałam opryszczki 🤡

Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne 🤞🏻
Mnie wykańcza przeziębienie plus chory syn 🥲 ledwo zipie, a na dodatek dostałam opryszczki 🤡
U mnie obecnie 2 dziewczyny w domu bo nie sa w stanie isc do szkoly i jedna zasmarkana w szkole. Mam nadzieje ze ja bardziej nie rozlozy bo w poniedzialek ma jechac na wycieczke szkolna.
Lacze sie w bolu z opryszczka, wczoraj wlasnie kupowalam masc z melisa bo mi tez wyszla.

Wczoraj byla rozmowa z mezem i on oswiadczyl ze nie chce znac plci wczesniej. Ja mu na to ze nie ma takiej opcji bo ja chce wiedziec, corki rowniez wiec jest przeglosowany. A nie uda sie tego ukryc bo jak juz sie dowiem to mimowolnie bede mowila do dzidzi po imieniu( juz wybrane). 22 stycznia maz ma urodziny wiec zrobie mu wtedy niespodzianke. Juz bedziemy wiedziec z testow genetycznych na 100%.

U mnie obecnie 2 dziewczyny w domu bo nie sa w stanie isc do szkoly i jedna zasmarkana w szkole. Mam nadzieje ze ja bardziej nie rozlozy bo w poniedzialek ma jechac na wycieczke szkolna.
Lacze sie w bolu z opryszczka, wczoraj wlasnie kupowalam masc z melisa bo mi tez wyszla.

Wczoraj byla rozmowa z mezem i on oswiadczyl ze nie chce znac plci wczesniej. Ja mu na to ze nie ma takiej opcji bo ja chce wiedziec, corki rowniez wiec jest przeglosowany. A nie uda sie tego ukryc bo jak juz sie dowiem to mimowolnie bede mowila do dzidzi po imieniu( juz wybrane). 22 stycznia maz ma urodziny wiec zrobie mu wtedy niespodzianke. Juz bedziemy wiedziec z testow genetycznych na 100%.
Nie słyszałam o maści z Melisa na opryszczkę. Przyspiesza gojenie? Chyba spróbuję, obecnie używam maści z cynkiem ale bardzo średnio działa :/

Ja w poprzedniej ciąży miałam dosłownie co 3 tygodnie opryszczkę w pierwszym trymestrze i dostałam od lekarza tabletki, w ciągu dwóch dni znikała

Nie słyszałam o maści z Melisa na opryszczkę. Przyspiesza gojenie? Chyba spróbuję, obecnie używam maści z cynkiem ale bardzo średnio działa :/
Nie podam nazwy bo w polskiej aptece moze tego nie byc. Wczoraj po poludniu poczulam ze robi sie bombel, zasmarowalam po poludniu i na noc. Dzis wyszlo juz calkiem ale nie swedzi juz i jest o wiele mniejsza niz zazwyczaj. Zobaczymy jak dlugo zajmie az zacznie sie goic. Pierwszy raz ja mam, tej masci co uzywalam zazwyczaj nie mozna w ciazy.

reklama
Do góry