Kciuki zaciśnięteJa mam o 12:40troszkę zaczynam się stresować ale mam nadzieję że wszystko będzie ok
![]()
reklama
To_ja_olutka
Fanka BB :)
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne 
Mnie wykańcza przeziębienie plus chory syn
ledwo zipie, a na dodatek dostałam opryszczki 
Mnie wykańcza przeziębienie plus chory syn
matkaniewariatka
dzięki, przyda sięDużo zdrowia![]()
U mnie obecnie 2 dziewczyny w domu bo nie sa w stanie isc do szkoly i jedna zasmarkana w szkole. Mam nadzieje ze ja bardziej nie rozlozy bo w poniedzialek ma jechac na wycieczke szkolna.Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za następne
Mnie wykańcza przeziębienie plus chory synledwo zipie, a na dodatek dostałam opryszczki
![]()
Lacze sie w bolu z opryszczka, wczoraj wlasnie kupowalam masc z melisa bo mi tez wyszla.
Wczoraj byla rozmowa z mezem i on oswiadczyl ze nie chce znac plci wczesniej. Ja mu na to ze nie ma takiej opcji bo ja chce wiedziec, corki rowniez wiec jest przeglosowany. A nie uda sie tego ukryc bo jak juz sie dowiem to mimowolnie bede mowila do dzidzi po imieniu( juz wybrane). 22 stycznia maz ma urodziny wiec zrobie mu wtedy niespodzianke. Juz bedziemy wiedziec z testow genetycznych na 100%.
To_ja_olutka
Nie słyszałam o maści z Melisa na opryszczkę. Przyspiesza gojenie? Chyba spróbuję, obecnie używam maści z cynkiem ale bardzo średnio działa :/U mnie obecnie 2 dziewczyny w domu bo nie sa w stanie isc do szkoly i jedna zasmarkana w szkole. Mam nadzieje ze ja bardziej nie rozlozy bo w poniedzialek ma jechac na wycieczke szkolna.
Lacze sie w bolu z opryszczka, wczoraj wlasnie kupowalam masc z melisa bo mi tez wyszla.
Wczoraj byla rozmowa z mezem i on oswiadczyl ze nie chce znac plci wczesniej. Ja mu na to ze nie ma takiej opcji bo ja chce wiedziec, corki rowniez wiec jest przeglosowany. A nie uda sie tego ukryc bo jak juz sie dowiem to mimowolnie bede mowila do dzidzi po imieniu( juz wybrane). 22 stycznia maz ma urodziny wiec zrobie mu wtedy niespodzianke. Juz bedziemy wiedziec z testow genetycznych na 100%.
Nie podam nazwy bo w polskiej aptece moze tego nie byc. Wczoraj po poludniu poczulam ze robi sie bombel, zasmarowalam po poludniu i na noc. Dzis wyszlo juz calkiem ale nie swedzi juz i jest o wiele mniejsza niz zazwyczaj. Zobaczymy jak dlugo zajmie az zacznie sie goic. Pierwszy raz ja mam, tej masci co uzywalam zazwyczaj nie mozna w ciazy.Nie słyszałam o maści z Melisa na opryszczkę. Przyspiesza gojenie? Chyba spróbuję, obecnie używam maści z cynkiem ale bardzo średnio działa :/
reklama
matkaniewariatka
cudownieJa już po wizycie, wszystko super nie było się do czego przyczepićDzidzia troszkę młodsza ale tak wychodzi na każdej wizycie od samego początku
ulga niesamowita!
ja se poczekam na prenatalne aż do 18 grudnia
Podziel się: