Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mowilam Wam ze u mnie od czwartku jest moj brat? przyjechal tu w poszukiwaniu pracy...Juz jedna ma,ale nie jest zadowolony...ale dziala dalej...kabinuja z Adamem tez zeby pracowal u nas w firmie...Moze z czasem i bratowa sciagnie z dziecmi-fajnie by bylo![]()
coprawda moim rodzicom Manchester sie ne podoba- miasto ludzi mlodych- jak mawiaja
wola Accrington- malutkie, klimatyczne miasteczko oddalone od Man ok 23 mil tj. 37 km widzimy sie prawie co weekend. Siostra kupila dom w Man- ok 3 mil ode mnie widzimy sie conajmniej raz w tyg, a dzwonimy, smsujemy powiedzmy co 2 dni;-)Meega sie ciesze, ze mam ich wszystkich tu- pomoc nad dziecmi, wsparcie- bezcenne!
mame chciałabym miec blizej a jako ze ma juz swoje lata pewnie trzeba bedzie to niedługo jakoś zorganizować, choc musze przynac ze ostatnio staram sie odnowic kontakty z kuzynostwem i spotkalam sie z bardzo ciepłym odzewem dodam ze nie słyszelismy sie i nie widzielismy prawie 15 lat
jak to bedzie? pewnie czas pokaże póki co tfu tfu mama sprawna i ma sie dobrze
:-) zyj mamo sto lat!