reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

u nas z włoskami licho mało co rosna choc u fryzjera juz była 2 razy niestety nie wiem po kim te liche włoski moze po chrzestnym ojcu u niego tak srednio na głowie:-) ale moze pozniej urosna oby:-D

reklama
mam pytanie do ciotek z Warszawy, jadę w przyszłym tygodniu na konferencję na hale Torwar..poradzcie gdzie się zatrzymać, jakie hotele w okolicy są, bo nie mam ochoty błądzić:tak:

wow Pati to super. Nie ma to jak porządny telewizor. Nam za to pralka zaczęła szwankować. Rany co za fajans. Mamy ją 3 lata a tu trzeba będzie nową kupić.

kochane cioteczki od wczoraj Otylka jest na odwyku smoczkowym i nie jest tak źle...tylko kilka razy na razie o niego prosila, w tym raz w nocy z płaczem...a tak jest zupełnie ok:-D hm..myslałam ze bedzie gorzej:tak:

Brawa dla Otylki!!! :-):-)

Ell badź wytrwała i nie poddawaj sie. Poczyniłaś już wielkie kroki. Napewno wam się uda. Buzia bez smoczka wygląad cudownie!!!

Ell brawo. Otylko dzielna z ciebie dziewczynka.

My już nie pamiętamy co to smoczek, niestety do spania musi być flacha i z tym będzie u nas baardzo ciężko odzwyczaić.

U nas dziś dzień pełen wrażeń. Byliśmy w zoo. Ola zachwycona. Jutro wklejęjakieś fotki bo dziś padam z nóg i ajk tylko panna raczy zasnąć (niestety katarek w tym nie pomaga) to pędzę do łózia.

reklama
kochane cioteczki od wczoraj Otylka jest na odwyku smoczkowym i nie jest tak źle...tylko kilka razy na razie o niego prosila, w tym raz w nocy z płaczem...a tak jest zupełnie ok:-D hm..myslałam ze bedzie gorzej:tak:

Ell- nie poddawaj sie tylko szybko..bo ja ..cienka jestem.całe dwa dni było bez smoka..Juz byłam przeszczesliwa..potem do snu sobie zamamiła..nie mogła bez zasnac..Dałam po godz walki...Zasneła wyleciał i spała bez..ale rano juz o nim pamietała:sorry2:..i próbowałąm zagadywac..wołała o niego i jak cos było nie halo -płakała wołała-dałam......no wymiekłam:blink:..Smok kurcze działa jak usypiacz i co mam zrobic....................................:sorry2:a potem jako uspokajacz..tak poza tym, moze nie istniec:baffled:

Do góry