reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Irmaa krem zabezpiecza podobno, też mieliśmy jakis off czy cóś w wakacje, ale ja powiem szczerze że tyle kleszczów w życiu miałam i Karol miał i sama je wyciągam że mnie to jakos nie rusza...oczywiście jest ryzyko zarażenia ale raczej nie większe niż wieloma innymi także niebezpiecznymi chorobami

reklama
A ja od wczoraj jestem w końcu na zwolnieniu.:-) Co prawda wczoraj i dziś byłam jeszcze w pracy, żeby podporządkować sprawy i załatwić formalności, ale jutro już się tam nie wybieram.
Teraz juz tylko muszę wysprzątać i uporządkować mieszkanie, a potem już tylko czekać.:-)

i odliczamy razem z Toba dni do powitania Maluszka:tak:

co do kleszczy..u mnie na szczescie łapał je wyłacznie pies i sama mu je wyciagałam...zawsze jakos nas szegokim łukiem omijały. ..ale sądze ze własnie jakis specyfik w aerozolu..co bym uzyła

Mamootku, fajnie! Ja jeszcze 2 tygodnie z haczkiem ;-)
U nas kleszcze też łapie tylko pies, ale ją zakrapiamy specjalnymi kropelkami.

dziewczyny to czekamy z wami i będziemy mocno kibicować za expresowymi porodami:) jak ja wam zazdroszczę:tak:

Dziewczynki, jak milo miec takie kibicujace wsparcie. Jak mi dobrze w domu!!
Kasiu, to juz malo pracy Ci zostalo.

MAmootku ale to zlecialo...W sumie w kazdej juz chwili moze zaskoczyc Cie porod :-)

A ja musze kupic jakis krem na slonce...cos proponujecie?
No i na kleszcze i komary tez by sie jakis spray przydal bo u nas juz komary zaczanaja tnac...np.jak bylismy jeszcze wieczorem na placu zabaw... a w tamtym roku mlodej wbil sie kleszcz w raczke...ale sama go wyciagnelam...

reklama
na kleszcze i komary mielismy Autan w sprayu firmy Bayer i doskonale sie sprawdzał i co dla mnie wazne nie smierdział.

Za kremami i mleczkami na slońce się jeszcze nie rozgladalam mam tylko dla Wojtka zakupiony krem z Musteli:-D

Do góry