reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Syla- udanej zabawy!

Mamoot- musi byc u Was naprawde wesolo! my bedac w Pl czesto robilismy tak, ze zapraszalismy znajomych do nas na obiad, a kiedy indziej chodzilismy do kogos innego, z tym, ze zasadnicza roznica! my gotowalismy proste dania.,..a tu...normalnie sztuka! super pomysl! Pisz tak wiecej, to kiedys zaloga bb sie tak wprosi:-D

Mamoot ale impra, szkoda że zdjęć nie zrobiłaś, :tak::-)po próbce waszych zdolności kulinarnych na mazurach, wiem już że potraficie w kuchni zrobić COŚ pysznego z "niczego".:tak::-D:-D:-D

Sylwia miłej zabawy:tak:
Pati będziesz dobrym kierowcą, ja też się muszę wziąśc za siebie bo prawko mam od 10lat, ale nie jeżdżę prawie wcale :cool:

A ja musze powiedziec ze wczortaj podbudowałam sie w sklepie, wracam do rozmiarówki która mi odpowiada z pewna nieśmiałoscią wzięłam z półki 2 rozmiary mniejsze spodnie i były ok jak ulał :-)

Ja uwielbiam takie wspólne jedzenie i gotowanie i miedzy innymi dlatego mamy salon otwarty na kuchnie.

Irma wez kilka lekcji i wio na miasto:szok:

reklama
wlasnie Syla i my tak tez budowalismy dom:tak::tak::tak:
Irmoo toz samochod to niezaleznosc...ile ja bym dala, zeby dzis miec auto do dyspozycji:wściekła/y:leje, a ja do tej biblioteki musze gnac:wściekła/y::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry