reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Oczywiście jeden pączek już zjedzony do śniadanka, kolejne będą po południu:-D
Poczęstujcie się, sama piekłam :-) Smacznego:-D

reklama
Heh najbardziej to ja sie chyba zaklinalam ze drugiego nie bedzie a teraz to nawet bym chciala...ale jak przychodza te gorsze dni to zaraz mi sie odechcewa...No ale kto wie jak to bedzie...tak sobie z moja kumpela gadamy ze jak oni zaczna sie starac o pierwsze to my tez o drugie...razniej bedzie przezywac te chwile...:-D
Tylko najgozej z mieszkaniem...tyle zesmy kasy wladowali wiec szkoda nam...a potrzebne beda nam wtedy 4 pokoje...Ale pomysli sie jak juz bedziemy kabinowac...

A ja nawet nie wiedzialam ze dzis tlusty czwartek...Jakos zla pamiec do dat...Ale za to moj tata ma dzis urodziny wiec na przyszlosc bede wiedziala:-D

Mamo Marcinka czytam i widze ze bylo ciezko...Ale teraz napewno Marcinek lata caly smutek...Masz slicznego synka:-):tak::tak:

A co do znaku zodiaku to jestem Koziorozec:-D Wiecie to ten jafajnieszy znak;-):-D

Ja już wcięłam kilka pączków:tak: :laugh2: pati, ale tłusty czwartek to ruchome "święto"
A znak zodiaku - skorpion ;-)

Ja jestem Wodniczek. A co do pączków to mój mężuś się dzisiaj spisał. Przed pracą do sklepu skoczył i przywiózł 3 świeżutkie pączusie z bita śmietanką. Mniam mniam. Jeden już zjedzony.

Ja też właśnie wcinam poczala ( szkoda tylko że nie smakuje tak jak polski :-( )
A ja jestem zodiakalny baran , zresztą 100% baran uparty jak cholera hihihihi (tak twierdzi mój mąż ;-) :-) rzecz jasna bo mi się wydaje że jestem uosobieniem spokoju i ugodności ;-) :-D hihihihihihihihihihi)

A ja jestem panna.
A pączków zjadłam dziś 4 i pół. Może być.:-)

Asiu - pysznie wyglądają te Twoje pączki. Zawsze miałam ambicje upiec (bo to chyba trudna sztuka upiec dobre pączki), a tu minął kolejny Tłusty Czwartek i znów się nie udało.

reklama
Asia, paczki piekne!!! Szkoda, ze tylko na fotce, bo chybabym zjadla wszystkie :-D :-D

Pati, wszystkiego naj dla Taty! :-D

Basia, pozdrowienia dla Meza!! :laugh2: :laugh2:

Stokrotki, faktycznie Barany to upaciuchy - mam w domu takiego jednego ;-)

A ja czerwcowy blizniaczek, tak jak nasze szkraby :-D

Do góry