reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

A ja jestem panna.
A pączków zjadłam dziś 4 i pół. Może być.:-)

Asiu - pysznie wyglądają te Twoje pączki. Zawsze miałam ambicje upiec (bo to chyba trudna sztuka upiec dobre pączki), a tu minął kolejny Tłusty Czwartek i znów się nie udało.
Mamoot, to nie takie trudne jak się wydaje. Trzeba mieć tylko dobry przepis i trochę czasu:-D No i najlepiej jakieś miłe towarzystwo, bo przy smażeniu trochę się nudzi:-D :-D :-D

reklama
Ja też panna choć mężatka :-D Mąż wodnik, synuś koziorożec a niunia bliźniaczek .Pączek tylko albo aż jeden bo tłusty czwartek czy nie tłusty czwartek a za odchudzanie brać się trzeba:-D :-D :-D :-D

Ja strzelec
Ja pączka tylko jednego ale za to nadrabiam innymi słodyczami - wczoraj upiekłam piernika no i opróżniamy prezenty Walentynkowe - ferrero rocher i rafaello :) poza tym małżowin dostał od nas kubek walentynkowy ze szkła takiego przydymionego z naszymi zdjęciami i napisem "kochamy cie nie tylko w walentynki!!! uśmiechnij się " - zachwycony :) jak ktoś bedzie robił kubki to polece zprzedawce bo naprawdę jakość i wykonanie super :)

a z innej beczki - dawno nie ma Ani76 - czy ktoś wie co z nią i z Matim?

Patrycja przybijam piątala....ja też koziorożec, czyli typowa rogacizna. No a co do paączuszków to dałam radę tylko 8. A co mi tam :-) i tak jestem gruba

sumka, a myslałam że jestem rekordzistką - zjadłam 7!!! Ale mnie przebiłaś!!! Długo pączka do ust nie wezmę.........

hihihi dobre podejście sumko :-) ale po co to zaraz mówić że gruba jesteś :-) . Ja tam mówie że mam tak umięśnione ciałko :-) ;-) -flakowato hihihihihi

Dobre Stokrotki, ja tam mówię że jestem szczupła inaczej. A co do pączków to dam sie za nie pokroić, a wczoraj klienci dopisali i przynieśli nam 60 a nas cztery kobitki. Co było robić ...... trzeba było jeść :-)

hehe a ja w tym roku tylko dwa pączki, tylko bo w ubiegłym roku to tutaj o ile dobrze pamiętam królowałam z moim wynikiem:tak: :tak: :tak: no ale wtedy dzieliłam się z dzidziusiem w brzuszku:)

reklama
No wlasnie a ja nie wiem jak wstawic...nigdy nie mailam z tym problemu a teraz????Nie kumam...cos mi tam nie wychodzi...pomoze ktoras????:confused::zawstydzona/y:

Do góry