reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusia 'Ty sie zapytaj czy bardziej im o 250f chodzi czy o to ze dziecko nie chodzi!! dla mnie to chore jakies!!!!!

U nas takich problemow nie robia...tylko najwazniejsze zeby zgloic ze dziecko nie przyjdzie... zadnymi karami tez nie strasza...oni dostaja swoja kase od panstwa i koniec...

tu panstwo takie wymogi narzuca..i to rzad straszy karami...daje, dofinansuje i tez wg. oczekuje.....dla mnie tez to jest chore!...temat rzeka..

reklama
Turysta - może być - ale ja jestem baardzo wymagająca :-)
geberalnie film przyjemny w ogladaniu, ale to taki amerykański film pod publiczkę, przewidywalne zakończenie ( ja od razu się domyśliłam i się sprawdziło), nie przepadam za Jolie ale miło było na tą posągową babeczkę popatrzeć a Depp zawsze mnie kręcił więc będę w tej kwestii nieobiektywna - Był BOSKI :-)
film opowiada o babce zakochanej w facecie, który okradł jakiegoś mafioza na 2,3 miliarda dolarów, nie widziałą się z nim od 2 lat, a teraz on po operacjach plastycznych ( bo nikt łącznie z nią nie wie jak wygląda) poróbuje się znią spotkać w Wenecji, daje jej instrukcje co ma robić i w całą tą rozgrywkę zostaje wplątany tytułowy Turysta ( Depp), depczą im po piętach zarówno policjanci jak i gangsterzy ...
do obejrzenia :-)

ja czekam na czarnego łabędzia ale sądzę że nie puszczą tego w BabyKinie - za mroczne , a babeczki przychodzą również z dzieciakami ok 2 lat

za tydzień: Jak zostać królem :-)

No właśnie się zastanawiałam nad tym filmem ze względu na Johnego Deppa. Jest rewelacyjny. Ale skoro piszesz, że film amerykański, pod publiczkę, to sie chyba nie skusze. ;-) Mimo krajobrazów weneckich :-)

ale Mamoot to jest moje subiektywne zdanie, mnie film jakoś szczególnie nie trzymał w napięciu bardziej określiłabym jako romantyczną sensację, trochę średnich pościgów, scen łóżkowych brak, raczej pokazane emocje oczami itp , chyba bardziej zaskakujący i trzymający w napięciu był film Salt z Jolie (jeśli trzymamy się obsady)
no ale zalezy kto co lubi
ja dla Deepa poszłam i trochę się napatrzyłam - więc polecam :-D

Kasiu zalezy co chciałabyś obejrzeć, sensacje? komedie?

podobało mi się "Aż po grób" ale z komedią to nie miało nic wspólnego oprócz paru śmiesznych tekstów, generalnie film daje do myślenia taki trochę obyczajowo-psychologiczny
z polsich "Latające świnie" - ale to dlatego że zupełnie inna tematyka, trochę inny niż standardowe pozycje polskich rezyserów, no i Małaszyński z gołym zadkiem przez 3 sekundy :-)
z babskich : " Kochaj jedź i módl się" ale to typowo babski obyczaj, w pewnych momentach ciagnie się nie miłosiernie ale mi się podobało, najbardziej utkwił mi jeden tekst : " jeśli decyzujesz się na dziecko to musisz być tego tak pewna jakbyś chciała sobie zrobić tatuaż na twarzy " ( mogłam przekręcić słowa ale kontekst został ) :-D
Harry Potter - trochę się bałam - strasznie mroczna bajka - dziecka bym nie posłała na to do kina, tylko że ja straszna strajdupa na filmach jestem :-)
fajny był też Socjal Network ale trzeba bardzo uważnie oglądać film bo to jest film głównie "mówiony" - ale ciekawy

to sa filmy które pamiętam tych co nie pamiętam wychodzi na to że nie powinnam polecać :-)

Dzięki Fusiku! Z wymienionych przez Ciebie filmów oglądałam Skrzydlate Świnie - wg mnie świetny:tak: oraz oczywiście Harrego Pottera. Pisze oczywiście, bo czytałam i oglądałam wszystkie części;-)
Nie mam ulubionych rodzajów filmów - wszystko zależy od nastroju. Nieraz lubię głupkowatą komedie romantyczną, innym razem coś ambitniejszego, dlatego wszystkie pozycje mile widziane:tak:
Cos mi ten Social Network mówi - chyba chcieliśmy to oglądnąć...

No ja na koncert nie poszłam bo zaraz po 11 wczoraj zadzwonili z przedszkola ze Wojtek ma gorączkę i żeby go zabrać wiec potem lekarz apteka i dom no i nie zostawię przeciez dziecka z gorrączka bo tylko mamusia i mamusia, pójdę kiedy indziej.

A ja nie jestem kinomanka , nie lubię chodzić do kina;)

Sylwia - zdrówka dla Wojtusia :-( oby szybko się wykurował

Kasia - Socjal Network jest o twórcy Facebook'a

reklama
Do góry