reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

NO NIESTETY ROZWODóW CORAZ WIęCEJ, ALE Z DRUGIEJ STRONY TO PO CO SIE MAJą LUDZIE MęCZYć Z SOBą NA SIłE?:baffled:
Jeszcze jakieś 2 lata temu przeżywałam rozwód mojej koleżanki, a teraz poznała nowego fajnego faceta i 2 czerwca ma sie im urodzić dzidziuś:-) dziewczyna jest szczęśliwa, fajnie się dogadują, a tak męczyła by sie jeszcze z eks mężem, który nie potrafił jej docenić i tylko wykorzystywał no i jak sie na koncu okazało - zdradzał:baffled:

reklama
Heatherek ja zrozumiałąm bo mam identyczne zdanie na ten temat!!!
Też uważam że nie ma sensu męczyć się na siłe ale i że nasze pokolenie mniej się stara - jak coś nie wychodzi, nie ma już tego romantyzmu to szuka się nowego partnera, jakiś skok w bok...przynajmniej po tych znajomych co widzę. A przecież miłość nie będzie przez całe życie miłością romantyczną i namiętną...zmienia się i trzeba umieć te kryzysy przetrwać i dostosować sie do zmian. No ale tez jestem zdania że są przypadki gdzie lepiej się rozwieść niż żyć ze sobą...

Fusiku, ale macie fajnie - wczoraj i dziś w Łodzi jest Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych! Możecie sie przejść i pokazać Danielkowi niezliczoną ilość czworonogów:tak: Kurcze, mogłam dac Ci cynka wczesniej...
A w Krakowie taka impreza będzie w czerwcu! :tak:

A wracając jeszcze do rozwodów to wydaje mi się że ogromną próbą w związku jest pojawienie się dziecka. Przeważnie u kobiety następuje wtedy przewartościowanie i maluch zajmuje pierwsze miejsce a dopiero potem partner. Niestety mężczyźni często nie rozumieją, że jest to zupełnie inny rodzaj bezgranicznej miłości i czują sie troszkę odepchnięcie, a zmęczone całym dniem z maluchem kobiety częściej wybierają sen niż sex, co jeszcze pogarsza sytuację. Baśka dobrze napisała że miłość nie jest przez całe życie namietna i romantyczna tylko przechodzi różne fazy i chyba o to właśnie chodzi bo wtedy naprawdę dojrzewa. Powiem wam że zawsze zazdroszczę takim staruszkom w parku trzymającym się za ręce. Też tak kiedyś chcę :-)

A mnie w tym roku w czerwcu stuknie 10 rocznica ślubu i przez ten czas też bywało różnie ale im dłużej tym chyba lepiej :-D

Fusiku, ale macie fajnie - wczoraj i dziś w Łodzi jest Międzynarodowa Wystawa Psów Rasowych! Możecie sie przejść i pokazać Danielkowi niezliczoną ilość czworonogów:tak: Kurcze, mogłam dac Ci cynka wczesniej...
A w Krakowie taka impreza będzie w czerwcu! :tak:
Rzeczywiście szkoda że nie wiedziałam wczoraj bo mogłam się wybraćWidocznie miało tak być :-) a dzisiaj mamy gości i( zreszta przyjeżdza do mnie koleżanka z porodówki :-) ) foty zamieszczę wieczorkiem

reklama
Sumka nam w czerwcu stuknie 5 lat:-) a razem jesteśmy dużo więcej bo ponad 12lat tylko mieszkaliśmy sobie razem bez ślubu:-D i nadal sie bardzo kochamy:tak::-)

KasiaDe a kiedy wystawa we Wrocławiu? wiesz może?

Do góry