reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Powiem wam że zawsze zazdroszczę takim staruszkom w parku trzymającym się za ręce. Też tak kiedyś chcę :-)

Zawsze pytam mojego Najmilszego w takiej chwili "My tez tak kiedys bedziemy?" :-D Tez strasznie takim Malzowinkom Starowinkom zazdroszcze... :-D

Ps. A nam we wrzesniu 5 latek od slubu, 16 odkad jestesmy razem, a 20 odkad sie znamy :szok: :szok: :szok:

reklama
Ech dziewczyny, gratuluję tak długich stażów wspólnego pożycia:-) My z Damianem jesteśmy po ślubie prawie 5 lat, a razem prawie 8, ale to nic w porównaniu na przykład z Heatherkiem i jej Małżowinem:-)

Bardzo dziękujemy Tarnowianom:-D Ale walka była zacięta:-) Ja niestety nie byłam, bo zawody zaczynały się o 19.30, czyli wiadomo - czekały mnie w tym czasie inne zajęcia:-D Za to Damian mówił, że było ciekawe widowisko. Chyba całą sprawę popsuł Wam Tomek Gollob, który w jednym z biegów jako joker miał zdobyć 6 punktów, a zdobył tylko 2... Wynik końcowy 48 - 43 potwierdza, że walka była ostra ;-) :-D

ale tu tematy żuzlowe .. przyznam ze nie wiem o czym wy mówicie :-) !!!!
Ja też jestm pod wrażeniem waszych długoletnich związków.. ja dopiero niecałe 3 lata po ślubie a przed ślubem tez 3 lata... do dzisiaj wydawało mi się że to sporo :-)

Heatherek szacuneczek. Wy sie chyba znacie od przedszkola :-)

PRAWIE :-D :-D :-D .....88 rok..... Ustka...... typowe wakacje nad morzem...... tak zwane wczasy rodzinne :laugh2: ;-) .....kompletny przypadek i zajefajne dwa tygodnie zabawy :tak: :tak: :tak: ....A potem sie okazalo, ze mieszkamy w tym samym miescie, w tej samej dzielnicy, dwa przystanki autobusowe od siebie :-D Stracilismy kontakt az do 1991 kiedy to okazalo sie, ze sie dostalismy do tej samej szkoly sredniej :-D :-D :-D No i potem juz RAZEM :-D :-D :-D

reklama
Do góry