reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Sorki dziewczyny, ze tak wypalilam z tym zuzlem, ale to czerwcowe ploteczki i myslalam, ze mozna o wszystkim i o niczym;-) :-)

reklama
heatherek gratuluję stażu, ale ja też się pochwalę, że poznałam mojego obecnego męża jak mialam 12 lat, a bylo to dokładnie w maju 15 lat temu:tak: :tak: :tak: , a tak dokładnie to 16 maja będzie 15 lat jak się znamy:-) a 14 maja mają 30 rocznicę ślubu teściowie:) Normalnie szok, a tak w sumie to gdybyście nie poruszyły tematu to zapomnialabym, że taka miła 15 letnia rocznica nas czeka niebawem:-D

My razem od 8 lat jesteśmy, a po ślubie w sierpniu będzie 3. Też różnie bywało raz lepiej raz gorzej ale na samym początku powiedzieliśmy sobie takie nasze motto "dopóki trzymamy się razem możemy wszystkiemu dać radę" i tego się trzymamy.

KasiaDe dzięki muszę sobie gdzieś zapisać i wybierzemy sie tam na pewno , bo Izunia bardzo lubi pieski.:-) i nie przepraszaj za żużel, to że my nie kumate, nie wiemy o co chodzi to nie twoja wina;-)grunt że Asia cie rozumie:-p:-D

Heatherek my z mężem tez sie znamy od podstawówki, ale ja liczę czas od kiedy mieszkamy sobie razem:tak::-)

dziewczyny a kiedy macie rocznicę ślubu, bo ja 15 czerwca:-):-)

No to my tu widzę jak na razie najmłodsi stażem :) 2 lata przed ślubem i we wrześniu 3 lata po ślubie...więc na razie niecałe 5...w wakacje będzie 5 lat odkąd się znamy :) A przedtem miałam takiego jednego "narzeczonego" przez 7 lat ale nie pasowaliśmy do siebie - na szczęście że nic stałego z tego nie wyszło bo myślę że nie byłabym taka szczęśliwa, wierzę zresztą że tak miało być!!!

Kasia, myślę, że dziewczyny się nie gniewają - jak plotki to plotki :-D A co do reszty drużyny to masz rację. Dzisiaj policzyliśmy i wyszło nam, że Tomek, Rysiu Holta i Koldi zdobyli 39 punktów, a pozostali w sumie 4 :-D :-D :-D :-D :-D :-D

No my już rocznice mieliśmy 17.kwietnia była to nasza 3 rocznica :-) :-)
a znamy sie wsumie (jesteśmy razem)7 lat .Jak ten czas szybko leci :-)
Ja szybko wychodziłam za mąż miałam 21 lat , wielu ludzi mówiło mi że to za szybko i takie tam .... oj bzdury gadali :-) . Nie żałuje swojej decyzji ani troszke :-)

Stokrotki, no co Ty? Pobraliście się 17 kwietnia 2004 roku? Tak jak my! Też nam 3 stuknęła. A może jeszcze mieliście ślub o 17.00? :-):-):-)
My z Małżem znamy się z liceum. Jesteśmy razem ponad 10 lat.

Mamoot, a z jakiego liceum?? (jak plotki to plotki) :-D

Kasia, nie przepraszaj za zuzla!! Kobieto, no co Ty?! Gadajcie sobie dalej, a my posluchamy, moze sie czegos nowego nauczymy ;-)

Irmaa, a my mieszkamy razem dopiero niecale 5 lat... Moja pierwsza noc w tym domku, to noc poslubna :-D :-D :-D

A rocznice mamy 21 wrzesnia, w imieniny Mateusza hihi

Ell, polecamy sie na przyszlosc - bedziemy takie przypominacze roznych tematow :-D :-D :-D

reklama
Ale numer Mamoot , no 17.kwietnia.2004r. , hihihihi ale my dopiero mieliśmy o 19 msze , także wy predzej od nas :-) :-) :-)
No nie moge uwierzyć , ale fajosko :-)

Do góry