reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Bylabym przeszczesliwa gdybycie wszystkie towarzyszyly mi tego dnia:-):tak:

a my dzis kupilismy sypialnie ...Nic szczegolnego ...Bo jak narazie za duzooo wydatkow a chcemy cos miec zeby tej durnej kanamy ciagle nie rozkladac...Lazilismy po sklepach i co mi w oko wpadlo to ponad 6 tysiecy euro...:nerd: wiec narazie taka na jakies trzy lata przejsciowa...
jak Wam sie podoba... ale tak szczerze....:angry::-D

Pati ja tam żadnych krzyżyków nie widzę ani pod tym ani pod poprzednim suwaczkiem, a ten pierwszy bardziej mi się podobał. Sama też już muszę zmienić ale jakoś nie mam kiedy.
Sypiania beznadziejna taka przestronna i z wielką szafą w której wszystko zmieścisz...
:-p;-) a tak poważnie to bardzo mi się podoba, lubię taki styl sama bym mogła taką mieć:tak:

a co do ślubu............czyżby Adam ci sie wreszcie oświadczył?????????????????????
w takim razie gratuluję ci z całego serca:tak::happy2::-)

irmaa no co Ty...ja sie chyba nie doczekam...ale ze tak bardzo chce miec Was wszystkie w "kupie" to mu sie sama oswiadcze...no bo kurna pomysl-i wypic bedzie mozna i potanczyc i posmiac sie-wiec czego jeszcze wiecej...jutro jakis z strawy udziargam i powiem mu"stary zenimy sie"!!!!:-D:-D

Pati TY uwazaj co piszesz..:-D:-D:-D..Tobie dziewczyno krzeseł zabraknie..ba..n lotnisku weselicho trzeba bezdzie zrobic:tak::tak:(jestem za!)a do czerwca 2008..2009..2010 to sie tak namnozymy, ze cały Berlin bedzie nasz:nerd:..a powazniej szalona babo- czuje sie zaszczycona:tak:

co do sypialni- dla mnie ak najbardziej OK, aczykowliek chyba wolałabym inne kolorki(sama nie wiem---hmmm pastele z dodakmi intenswnymi- kolor czerwien/róż/czern?..zainspirowalas mnie - poszperam cosik teraz

reklama
No cóż, ja nie będę oryginalna - sypialnia bardzo mi się podoba, a pomysł spotkania na Twoim ślubie.....BOMBOWY:biggrin2: Pati, szybko się oświadczaj, bo za kilka lat to tak jak pisze Rusałka - może nas być za dużo :-D:-D:-D

Do góry