reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

W weekend postanowiliśmy, że zostawimy Wojtka z moimi rodzicami na Mazurach. Trochę się gryzłam, że taki sam bez nas, że będę tęsknić, ale to była chyba dobra decyzja, bo w te upały w Warszawie to by się zagotował. A tak siedzi na zielonej trawce i się pluszcze. Marcin jedzie do niego w środę wieczorem, a ja pewnie w piatek. A poza tym, kiedyś trzeba było spróbować go zostawić z dziadkami.
A póki co - aż dziwnie, że malucha nie ma w domu. Były już zakupy. Była kolacja we dwoje w restauracji. A jutro kino.:-D

reklama
Mamoot zazdroszczę:-) u mnie mąż zjedzie do domu 28 lipca i mamy w planach zatrudnić nianię popołudniu a sami też skoczymy sobie do kina i na kolacyjkę:-D
muszę w ogóle sprawdzić co w kinach grają, bo nie mam pojęcia na co by tu iść. A wy na co się wybieracie??

miłego popołudnia:-)

Mamoot, ale bombowy pomysł! Przede wszystkim bardzo dobrze zrobiliście ze względu na Wojciaszka - takie upały w mieście to męczarnia.... Ale i Wy sobie trochę odpoczniecie - zresztą widzę, że wykorzystujecie te dni bardzo intensywnie :-)

Mamoot- fajowo, zdaj relacje jak Wojciaszek to znosił (i Wy ;)) ja właśnie nie wiem czy bym się odważyła na kilka dni...chyba jestem uzależniona od mojego dziecka...ale kiedyś przyjdzie moment że trzeba spróbować!!!

Irmaa, idziemy na letnie kino na wolnym powietrzu - jakiś indyjski film.:rofl2: Pewnie będzie kichowaty. Ale w letnim kinie można wyjść w dowolnym momencie.:-D

Baśka, ja też jestem uzależniona, ale chciałam się przełamać. Do tej pory najdłużej byłam bez Wojtka 1,5 dnia. Mimo tęsknoty, miło jest mieć kilka dni dla siebie. To naprawdę WIELKI odpoczynek. Polecam.:-)
Ale nie mogę się doczekać jak zobaczę Wojtka.

Ja pierwszy raz bez Mikusia będę w przyszły weekend (28-go), tzn. przez noc z soboty na niedziele, bo jedziemy na wesele :-)

reklama
Do góry