reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Dzisiaj bylismy obejzec pierwsze przedszkole...Ogolnie pani bardzo mila-chyba z godzine tam bylismy,oprowadzila nas po wszystkich katach,opowiedziala jak wyglada caly tygodniowy rozklad itd...przedszkole srednio urzadzone ale za to panie bardzo mile...zobaczymy jak bedzie w innych...Noemi tez sie podobalo,najpierw zawstydzila sie dzieci i zaraz na rece chciala ale pozniej jak siedzielismy juz sami tylko z pania to najpierw sie bawila zabawkami a pozniej juz chciala isc do dzieci...:-)

oo ja tez juz mam jedno przedszkole na oku:-) prywatne fajne pójde je odwiedzic niedługo:-D razem z zainteresowanym:szok:

Pati jaka u was cena za przedszkole?

Jakie są ceny za przedszkola w ogóle?!?!?!?

Ja chciałabym posłać Wojtka za pół roku, rok moze.......... zobaczymy

pokrojcie mnie a nie powiem...musze sie Adama zapytac...Ale wiem ze za dodatkowe zajecia w piatki z muzyki bedzie sie placic w tym przedszkolu 7 euro:-D

acha i dodatkowo za jedzenie-32 euro chyba...

A planujemy Aniu dac w przyszlym roku...tylko ze akuratw tym przedszkolu dzieci przyjmuja od 2,5 lat....

reklama
Ja tez troche siedze w naszej klasie i tez mnie ich tempo rozwala...
my tez wstepnie mlodego zapisalismy do przedszkola, ale jak niania bedzie fajnia to moze poczekamy jeszce rok...

Do góry