reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

OOO, ja tonik codziennie rano i wieczorem. Mam strasznie problemową cerę, kosmetyki muszę mieć delikatne i oczyszczające. Najpierw żel do mycia twarzy, potem tonik, na koniec lekki krem. Teraz mam tonik Pharmaceris - z apteki, taki bardziej leczniczy.

reklama
ja obecnie mam zel jennifer lopez-live - perfumowany...jak wychodze z łazienki to zapach na całe mieszkanie...a ciało pachnie --cuuudownie!:tak:taki sexowny zapach:-)

Ja ma zawsze pelna polke zeli pod prysznic ale najlepiej lubie z Palmolive ten czerwony "aroma teraphy" albo niebieski z pilingiem"SPA" ...Fajny tez jest Chloe- zel perfumowany...ale to juz w dobrych drogeriach typu Douglas...

reklama
No i jeszcze mialam cos dodac ;-)
Bylismy wczoraj caly dzien nad jeziorem...woda cudownie ciepla,zero chmurki na niebie,wypas w pontonach,materacach ,fotelach dmuchany...tylko fotek nie robilam a szkoda by byly super... Zostalismy do prawie 22:30...Noemi pluskala sie z nami nawet o 21:00 -wtedy woda byla najcieplejsza...a potem pozbieralismy patyki i zrobilismy male ognisko... po 22:00 Noemi juz mowila ze chce do auta i ze mamy jechac spac :-) I tak wytrzymala badzo dlugo,zero spania tylko wariowanie... No i ubawilam sie jakie tance zaczela odwalac jak ktos wlaczyl muzyke...normalnie jak maly robocik...ludzie sikali ze smiechu...
Potem jakos trafily do nas labedzie i mloda plakala bo nie chcialam oddac wszystkich kanapek :-D
No i usmialismy sie jak pobiegla do dzieci,obserwacja jak zawsze a jak dziwczynka chciala podzielic sie z nia swoimi zabawkami i wreczala jej lopatke to mloda nogi za pas i zwiewala...Swienie to wygladalo...:-D:-D:-D:-D:-D bo az z dupska sie kurzylo...hahah...A jak ktos bierze to gierojka wielka,,,pol plazy ja wtedy slyszy...

Do góry