reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Rusałko to się wyszalałaś. A my wszyscy chorzy. Weekend spędzilismy w łóżku. Oczywiście Ola nam dawała popalić na maksa. Na zmianę z Adamem zabawialismy ja ostatkiem sił. A dzisiaj okazało się,.że pieknota też chora.

reklama
A u nas powoli zaczynaja sie przygotowania Noemi do przedszkola... :-)

Zaraz adam jedzie z nia do lekarza zrobic badania-kontrola czy ma wszy itd...potrzebne oczywiscie do przedszkola... (tez cos takiego musialyscie zrobic??)

No i teraz na dniach najpierw zadzwonimy co potrzebne ogolnie i na miasto...napewno potrzebujemy kalosze i plaszczyk przeciwdeszczowy...no i jakis ladny pojemnik na sniadanie :-)

Pati, my sie przygotowujemy do żłobka. Badania w przyszły piatek, bo tylko 2 dni ważne i w przyszłym tygodniu musze mu kupić jakieś pantofelki (ciekawe czy będzie nosił, bo w domu gania na bosaka albo w skarpetach) i piżamkę.

o ranuy dziewczyny jak to wszystko poważnie brzmi!!!
Kasiu - a Ty masz jakiś plan przystosowawczy? jakoś tak po trochu na początku? jestem ciekawa jak Mikuś sobie poradzi - oby jak najlepiej!!!
Oczywiście Noemi życzę tego samego ale ona jakoś bardziej samodzielna mi się wydaje od naszych chłopaków - ciężko mi sobie wyobrazić Lola w żłobku....szok!!!!

reklama
Kurcze normalnie wyprawki trzeba szykować jak do szkoły;-):tak::-D
Na pewno sie przyzwyczaja. A Matek narazie zostaje w domu. Nie wycofałam tylko podania ze żłobka ale i tak pewnie go nie przyjęli na tej nowej sesji. Ja tu w Szwecji dostałam na rok zasiłek wychowawczy wiec nie moge isc do pracy a wiec posiedze z dziecmi

Do góry