reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka nie martw się ja też raz na kwartał u fryzjera,,a paznokcie z braku czasu conajwyzej potraktuję bezbarwnym, niestety na kolorki trzeba miec czas:tak: no i u nas podobna sytuacja finansowa, na potrzeby dodatkowe pozostaje niewiele a jeszcze planów sporo:tak:

reklama
A ja to do fryzjera wcale nie chodze...pizgne se zawsze sama farbe bo pasemek nie robie...a czy pomaluje bezbarwnym czy kolorem to jeden pindel bo to samo mazniecie pedzlem :-) ale np.jak widze laski niby wypicowane a na stopach "zaserzone" to az mnie cofa...przeciez to chyba niewiele czasu zabiera zeby w trakcie kapieli wziac pumex i wyszorowac stope...:confused:Albo te baby paznokcie wymalowane przy stopach ale ta dlugosc-wychodza prawie za buty:szok:

Naszlo mnie takie pytanie bo bedac w Sopocie to kiedys jeszcze na dyskotekach czy w knajpach bylo wiecej fajnych lasek...a teraz:szok: :baffled: Jakos ani jedna nie byla zebym powiedziala WoW!! No i co niektore z taki odrostem ze pozal sie boze... Szczerze to nie wiem gdzie te polki najpiekniejsze?????? Moim zdaniem amerykanki sa o niebo ladniejsze...Ale to napweno tez z tego wyniika ze tam mieszanki wieksze i ta uroda ciekawsza...

Pati bo dużo młodych polek wyjechało za granicę, w Anglii to ponoć jest w dobrym tonie mieć dziewczynę z Polski , w każdym bądź razie moja siostra mówiła że Polki są tam rozchwytywane. No i prawdą jest też to że najbardziej są zadbane dziewczyny w okresie łowczym, potem to już zależy od finansów i ilości wolnego czasu, za mną też się kiedyś oglądali na ulicy, teraz to tylko miłe wspomnienia ;-):-D:sorry2:

Pati a ja własnie uwielbiam pasemka, źle wyglądam we włosach o jednej barwie:tak:dlatego niestety na fryzjerka musze miec czas, a co do kolorow na paznokcie to niestety nie cierpie odprysków, a własnie na bezbarwnym ich tak nie widać...a niestety na kolorowym owszem i generalnie zabiera jak dla mnie wiecej czasu. Dlatego kolor mam na jakieś konkretne wyjścia:tak: A tak do pracy to o wiele wygotniej mi w bezbarwnym.

ja tak naprawde minimalizuje czas na wszelkie spa dla siebie, bo po pracy i tak niewiele czasu zostaje dla Oti:-(

ja tak samo Fredka:baffled: nawet ostatnio zaczynam sprzatac jak ona zasypia, wracam z pracy 16.30 i juz do 20-21 jestem cała dla Oti, wszedzie razem, a i tak mi mało:no: nie ma mowy o sprzątaniu w sobote, musze wszystko w piatek zawsze mieć na cacy, wiec nie wiem jak tu jeszcze czas dla siebie wygospodarować

Moim zdaniem zeby byc zadbanym nie trzeba miec pelnego makijazu jak u kosmetyczki i slicznych kolorowych paznokci...Dla mnie zadbana to czyste wlosy,czyste paznokcie,ladna zadbana stopa,ogolona itd. Niektorym dziewczyna wystarczy np.pmalowac rzesy i juz o niebo lepiej wygladaja...do tego naturalny blyszczyk i starczy..

A ze w Anglii rozchwytywane polki to sie nie dziwie...Bo te akurat to jakis wybryk natury:-D Kumple w Anglii smieja sie ze jak tak dalej pojdzie to do smierci na "recznym " beda jezdzic :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
Dla mnie zadbana kobieta to przed wszystkim czysta, bez "betonu" na pietach, schludnie ubrana, uczesana - ja np sie nie maluje bo nie lubie, ale paznokcie u nóg koniecznie musza być pomalowane.
Jeszcze jedna rzecz która mnie bardzo razi to jak dziewczyny koniecznie musza kupic rozmiar 36 widac ze na szwach trzeszczy ale jest 36:-D no i jeszcze np za male buty na obcasach i palcami ida po chodniku.
Jesli chodzi o fryzjera to ja lubie chodzic i chodzę - sama nie ufarbuje sobie włosów ani nie zetne grzywki:szok:

Do góry