Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tylko ta ciaza zrobila ze mnie z lekka zachlanna
to raz, a dwa nie zawsze mam dostep do samochodu, a robienie listy mojemu mezowi..hmmm....trzyma sie scisle listy...a jak cos zapomne dopisac to wsciekam sie i pozniej albo jedzie jeszcze raz ze skwaszaona mina..albo ja co takze mi nie po nosie - teraz to w sumie duzo mrozonek kupilam...i puszek wlasnie, tez naleciala mnie ochota na polskie konserwy itd...i jakos tego wyszlo
- moj maz nieraz mnie chwalil podczas jakiejs imprezy, ze Dora to potrafi zrobic cos z niczego i danie tak przeksztalcic, ze nic sie u nas nie marnuje
:-)

...ale mi sie nie chce..ide zaraz z Klaudia na rowerkowy spacer do pobliskiego sklepu...tam tez kupie swieczki zapachowe