reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
no to super że probably it's a boy!!!! gratki!!!
a bardzo probably? czy już się nastawiacie bardziej na sure?

Rusia, super!!! Ma Duśka nosa;-):-D
Mamoot, 80km z haczkiem. Część to autostrada niepłatna (jak na razie). Może się skusicie? ;-)

Ja juz po dentyscie...jeszcze raz dokladnie obadal mi szczene i stwierdzil ,ze nic nie bedzie dzis robil...mam przyjsc za pol roku...dalam sobie tylko kamien zdrapac...Dowiedzialam sie ,ze mimo latan to mam piekne zadbane zeby...Joooo-napewno -buhahahaha:-D

A tak wogole to ammy dzis +12 stopni i piekne slonce...jechalam dzis cala droge z otwartym szyberdachem...muzyka na maxa ...ehhh wiosna tuz tuz :))))))

reklama
ta piosenke np.bardzo lubie ;-)

[ame="http://www.youtube.com/watch?v=CJFAheNAJRs"]YouTube- Alicia Keys - Try Sleeping with a Broken Heart[/ame]

Do góry