reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Ja dzis skoczylam z mloda do knajpy takie dla dzieci-z basenami pilkowymi itp...posiedzialysmy az godzine bo moje kochane dziecko..................POSIKALO SIE W MAJDY :szok::szok::szok::baffled::baffled:

reklama
Kasia ,ale Wam fajnie :-)
Faktycznie fajnie byloby sie spotkach w szerszym gronie...A jest to mozliwe z pewnoscia tylko kwestia checi i dogrania...Czerwcowki 2007 juz drugi zlot planuja...pierwszy nawet mialy w Krakowie -samiuskie mamuski :-)

Ja mam nadzieje ,ze nam sie uda w koncu z Baska spotkac bo w sumie ode mnie z Tczewe mam do Baski najblizej i to juz wstyd ze jeszcze sie nie widzialysmy ;-)

a tyle lat się znamy jak łyse konie hihi

Dziewczyny nie mam czasu pisać ale wszystko czytam ...
Ja wczoraj i dziś w pracy - krótko niby ale padam na pysk a chłopaki dają ostro popalic i chyba jeszcze Karol się znów rozkłada bo kaszle jak gruźlik i nieznośny był okrutnie dziś (często jest taki le na chorobę szczególnie)...a w piatek mieliśmy jechać do tesciów a w poniedziałek testy alergiczne i coś wygląda na to że z obu rzeczy nici - mam doła...

Baśka, mój Miki też niedobry ostatnio:baffled: Ale stwierdziłyśmy z Mamootem, że niezależnie gdzie dzieciaki mieszkają, jak są wychowywane, to odzywki mają takie same (w stylu "nie mów do mnie":dry:).
Trzymaj się!

dziewczyny trzymajcie się. Czym dzieci starsze to gorzej. Ola poszła dzisiaj do przedszkola po tygodniowej przerwie z lekkim kaszlem. Stwierdziłam, że dłużej z nią nie wytrzymam. Mam zapalenie krtani a ta ciągle do mnie mówi mamo nie krzycz na mnie. A co ja mam zrobić, że tak piszczę. Tłumaczę, tłumaczę a ta nic. Tylko ryk i ryk, że ja niedobra, krzyczę.

Baska -Fredka-TRZYMAJTA sie babeczki ;-)
Dlatego ja nie chce wiecej dzieci... ;-)

Baska no mloda tak sie zsikala ,ze juz na toalete nie musial isc na poprawke...do tego przez te osikane spodnie i przejscie z auta i do auta po zimnym zaczyna brac ja jakies badziewie...juz mega katar i zaczyna kaszlec....

reklama
Do góry