reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A my wczoraj zaliczylismy pierwszą wycieczkę rowerową - ale chłopcy na rowerowych krzesełkach, żeby się można było przemieszczać w jakimś sensownym tempie.
Dziś wieczorem impreza. Tym razem pretekstem sa slajdy z Indii mojej koleżanki.

Wywaliło mi wczoraj internet.
Fredka bardzo dziękuje za pozdrowienia :-) Na szczęście z Alą już lepiej, akurat był lekarz i powiedział, że osłuchowo już w porządku, tylko kaszel jeszcze został, i nieprędko przejdzie. Może w poniedziałek wyjdą wreszcie do domu.
Ala to taka słodka śmieszka, i wcale się nie boi :-) śmiała się jak się z nią bawiłam i zaczepiała, fajniusia dziewczynka.

Zdrowka dla wszystkich chorujacych i smarkajacych oraz kaszlacych.... ;-)

Kasia dzieki za wiadomosci...Jak tam Fredka?ucieszyla sie ze wpadlas? :-)

Mamoot powiem tylko-achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh ;-)

Kasia, dzięki za wieści! Super, że z dziewczynami lepiej.
Mamoot, fajny dzień
Byliśmy w lesie - coraz bardziej zielono; potem u moich Rodziców - mamcia miała urodziny i teraz przygotowujemy się do spania.

Kasia super że u Fredki już lepiej :tak:

My też mieliśmy dziś robić grilla, niestety Izka się rozłożyła:baffled: trzebabyło więc zostać w domu, mam nadzieję że do wtorku będzie się lepiej czuła bo idziemy na scooby doo

reklama
Do góry