reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

a ja wczoraj pierwszy raz od x czasu nie jezdzilam na rowerku i po kapieli zjadlam jeszcze w lozku kanapki- ciezarowka......tak mnie ssalo...i wogole spac cos nie moglam...a jak nad ranem Duska do nas znowu przywedrowala-teraz sobie oboje smacznie spia...a mi bylo ciasno, wiec juz kawuche sacze...nie moglam zasnac..
Mam ochote isc na zakupy:D ..tu chyba wszystko bedzie otwarte?...tzw. Bank Holiday....ale moge sie mylic...
planowany jest na dzis grill- ale jakkos nie mam ochoty.........

reklama
U nas tez dzis pogoda taka deszczowa od rana...wczoraj jeszcze wzglednie.... ale mi tam nie przeszkadza akurat dztis bo od wczoraj jestem sama w domu i blogie lenstwo...kawka,sniadanko,spanie do 10:00...obiadu nie msuze gotowac...muzyczka leci i plotki z psiapsiola na gg-telefonie :-D

u mnie leje od rana, nic mi się nie chce, mąż był na weekend ale już pojechal, ja znów sama z dziećmi ale przez tą pogodę nie ma co robić, filmy od rana poogląałam wybyczyłam się w piżamie do południa a teraz trzeba się za obiad wziąść

No niestety impreza odwołana, bo padało od rana, a nawet jeśli nie padałoby, to bardzo mokro :-( Mam nadzieję, że przyszły weekend będzie bardziej łaskawy...

A my dzisiaj z okazji pięknej pogody wszyscy wylądowaliśmy w saunie i jakuzzi, a tam rozmowy na nasz poważny temat trawnika przed domem i chyba wygra ten z rolki;) na razie szukam kogoś kto mi przekopie przed domem;)

a ja dzis obudzilam cala rodzinke przed 8 i o 8. 10 juz wszyscy gotowi do podrozy - wyruszylismy poza miasto...Taki spontan tylko w trojke:-)przecenilam troche pogode, bo swiecilo coprawda slonko, ale bylo chlodno. Pospacerowalismy..Klaudia powariowala na takich dmuchanych zamkach(bala sie zjezdzac...cykor maly!:eek:po drodze wstapilismy do kilku sklepow- odkupilam sobie bluzke;) inna, ale tez ciekawa;-) i nie jedna:p ...wrocilismy - obiadek i jak leglam w wyrko ...tak ruszyc sie nie moglam...brzuch mnie troche pobolewal...Mialam dzis miec gosci..Klaudia czekala na kolezanke, ale nie bylam w stanie reka noga ruszac ...i popoludnie - zmeczona spedzilam przed TV...:baffled:

reklama
A ja miałam dziś atrakcję: Marcin wypchnął mnie na basen. Powiedział, że mam popływać i poleniuchować nie myśląc o dzieciach. :-) Zadanie wykonałam :-D

Rusałko, wklej jakieś foty tych ciuchów. :-) Tak nam opowiadzasz co kupujesz, że aż jestem ciekawa. :-)

Do góry