reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Miki na 100% odpowiedziałby krótko :-) Mocz badali? Ciekawe... Miki własnie wzroku nie miał badanego, ale nie wiem, czy to specyfika przychodzni, czy tak jest wszedzie.

reklama
No zauważyłam Sylwia, że nabijałaś frekwencję o północy ;-)
Byłam wczoraj na Shreku - fajnie, ale sakramencko gorąco w naszym starym kinie...

A ja tez dopiero o tej porze cos kolo polnocy szlam spac...ogladalismy wczoraj fajny film...stary juz troche ale bomba...jak ktos lubi na faktach o gangach itd...to polecam..."Footsoldier"...

Ja wczoraj padłam po 21 na kanapie- obudziłam się o 23, rozwiesiłam pranie, prysznic, i dalej spać :-D ale i tak się nie wyspałam, już drugi tydzień jak zombie chodzę niezależnie czy śpię 6 godzin czy 10.

Pewnie, że lepiej jak dokładnie zbadają. A wzrok moim zdaniem koniecznie powinni, wiem po Marcie, w tym wieku samemu ciężko wychwycić wadę, no chyba że jest mega duża to może. My jeszcze przed bilansem, najbliższy termin to 22 lipca- oczywiście w godzinach popołudniowych, bo do 15 to można wybierać :-) tyle że ja w pracy o tej porze siedzę.

Kasiu, byłaś z dziećmi na Shreku?

Ahaaaa :-)
Zapytałam, bo mnie Martuś męczy, że chce na Shreka iść, ale jakoś mi się wydaje, że to akurat średnio dla dzieci- i tak nie będzie wiedziała o co chodzi, bo pewnie teksty jak to w Shreku.

reklama
ja dzis ide na poprawke badania moczu...trzymajcie kciuki zeby Ptycha tam nic nie miala...bo u nas juz dwa razy ostro bylo z bakteria...i niechcialabym zeby znowu musiala cierpiec...

Do góry