reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
a ja się odmeldowuję na tydzień - już jesteśmy w Wejherowie i ruszamy nad jeziorko bez netu:)
do przeczytania pewnie dopiero za tydzień

tu na bb...napisalam kiedys wiadomosc do Gluszka co u nich...i po dlugim czasie wpadla na bb...nie bylo ich troche...urlopowali itd...Marysia wypisana z przedszkola...niestety chorowala nadal...mam nadzieje ze Glusze nas jeszcze odwiedzi bo mowila ze ciezko ogarnac i zasiasc ;-)

Baska milego urlopowania...pieknej pogody i duzo wrazen...no i spokojnych wuieczorow dla Ciebie i meza :-)

no ladnie Pati;)...ja czekam az moje kolezanki z wakacji powracaja...a dzis juz jedna wlasnie zawita wieczorem...;)
Baska- wracajcie szybko- buzia dla Was:*
Gluszek- melduj sie !:)

Pati, dzięki za info
Baśka, wypoczynku - na ile się da ;-)
U nas było dziś pięknie, ale miałam takiego lenia, że szok. Poszwędaliśmy sie tylko po okolicy. Jutro znów cieplutko. A Pati, wracałam o zmroku - ale super wiaterek, powietrze. Ja też strasznie lubię:tak:

Wiecie co,chyba bedzie mnie czekalo cos do zrobienia przy zebie madrosci...ja sie chyba zesram jak beda musieli mi rwac!!!! AAAAAAAAAAAA
p040.gif
Cos czuje ze mnie to zaczyna bolec i dziaslo jakos inaczej jest niz zazwyczaj...

No i tak Wam powiem czekam na te piepszone stroje kapielowe...Jak juz dzis nie bedzie ich to ja juz nie wiem...Tydzien dzis bedzie od wyslania...A mowila mi ze w czwartek juz powinny u mnie byc...jak nie sroda...yhyyy....
r010.gif

No i dzis moje dziecko wreszcie do przedszkola poszlo :-)

Pati a która ósemka? Moja dentystka rwie tylko górne a dolne kieruje do chirurga szczękowego.... Pati u mnie wcale nie było tak źle. Głowa do góry!

Pati współczuje!!
Baśka życzę udanego wypoczynku!
U nas po staremu. Jak się wali to na całego. Tym razem w banku zamknęli mi debet ( nie wiem dlaczego) i czekam na rozpatrzenie reklamacji i Ala boleśnie ząbkuje. Mam dwie noce w tył i jeden ząb więcej. 3 stoi w kolejce. Mała wisi na mnie jak rzep. Tylko płacze i woła mamamamamamama i beeee. Schudłam 2,5 kg. Jak się wygramolę z mojego bałaganu to postaram się częściej odzywać. Jak narazie,rzep woła.

reklama
Do góry