reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

Duska juz chodzi do szkoly(pisalam Wam tu jest inaczej..teraz zaczela taka jakby zerowke...
a na zajecia dodatkowe - myslalam o balecie, bo kolezanki coreczka chodzi...ale zupelnie mi nie po drodze, a poki co nie mam auta(dzis przezywam kryzysy...poryczalam sie rano, bo bardzo daleko i nie wygodnie mi tak dralowac ..a nie bede narzekac, musimy cos obmyslec, bo na koneic dnia jestem zje... na maxa...przez to humor od wczoraj do dupy!..
a w szkole jeszcze dodatkowe zajecia nie ruszyly...ale na pewno cos wybierzemy...

reklama
Pytanie za 100 pkt. czy nasze dzieciaki na 100% idą w wieku 6 lat do szkoły? Ustawy/przepisy są już podpisane?
Ja też myslałam o szkole. Jedna mamy zaraz przy bloku, ale poziom najniższy w mieście... W pobliżu są jeszcze 3 więc może gdzieś tam...
U nas dodatkowe zajęcia nie ruszyły, ale znając Mikołaja nie będzie chciał na nic chodzić

Trzeba by poszperać, ale wydaje mi się, że już dawno było klepnięte, że w 2012 roku pierwsza klasa w wieku 6 lat obowiązkowa.
Marta na zajęcia dodatkowe chodziła bardzo chętnie, w wakacje pytała, dlaczego ich nie ma, i mówiła, że jest nudno. A na ten taniec cieszy się jak szalona- ale do października musi zaczekać.

Byłam własnie w przedszkolu i zebranie mamy w poniedziałek i są listy na angielski i gimnastyke korekcyjną (z tego co zrozumiałam, to wszyscy będą mieli zrobione badanie postawy). Na angielski z jego grupy zapisane (jak na razie) same dziewczynki - 6. Wydaje mi się, że dziewczynki są bardziej chętne na coś takiego. No, w przeciwieństwie do Wojtusia:-D

u nas w przedszkolu wisi zawiadomienie, że rocznik 2006 obowiązkowo stawia się do szkoły. Ja jednak wolałabym Olę zostawić w przedszkolu. Ona jeszcze jak dla mnie jest za mała na zerówkę w wieku 5lat a co powiedzieć o 1 klasie w wieku 6 lat.... to jakaś masakra.

A JA TAK Z INNEJ BECZKI :)
ponieważ wciągnął mnie ostatnio decoupage, to oglądam na internecie co tam inne laski tworzą i normalnie jestem w szoku, już nie chodzi nawet o decu, ale ostatnio odkryłam laskę co robi takie torebki:
Haart - galeria dobrych pomysłów decoupage - Galerie - Kategoria: Torby

kurcze, nawet ze zmienionymi kolorami mi się podobają, oczywiście nie wszystkie, ale niektóre...

albo to:
viki+candy.jpgczyż nie jest słodka

jeszcze gdzieś widziałam takie słodkie misie zrobione chyba na szydełku, były prześliczne:)

reklama
Do góry