reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Ty to masz zaparcie Pati, ja bym nie wytrzmała i zrobił test zaraz.

Jutro idę do chirurga szczękowego- nie wiem, co mi się stało, ale nie mogę paszczy otworzyć, boli jak skurczybyk, jedyne co mogę zjeść to jogurt, a i to ledwo łyżeczkę do ust zmieszczę, w ogóle mam wrażenie jakby mi się coś w tym stawie przesuwało.

O ja cie krece...no to nie wesolo...oby szybko ci odpuscilo!!!
Adam mowi ze mi dzis kupi test i jutro mam zrobic bo ja zjadlam sobie obiad i jestem jeszcze glodnaaaaaaaaaaaaaa..ja mam chyba tasiemca...ciagle glodna chodze... a ze wzielam sobie do serca odchudzanie...to nie jem az tyle... zjadlam duzo salatki,brukselki i jednego camemberta... i normalnie mam chec teraz na cos slodkiego...np.kasze manna z jagoddami...kaloryczne to bardzoo??
No i powiedzial ze troche inaczej wygladam :O no tak jak mam 4,5 kg.na plusie :-D no i jeszcze ciagle spiaca i leniwa jestem...

Pati jak możesz czekać bierz test i sikaj;)

Kasza manna jest dosyc kaloryczna.
Ja mam ochotę na brokuły i sushi może sobie zapodam wieczorkiem.
A na wadze mam minus 2 kg, woda zeszła, spodnie luźniejsze.

Pati, to sikaj z rana i zeznaj czym prędzej!
Sylwia, od kiedy jesteś na owockach? Czy coś wcześniej już stosowałaś? Jakie w ogóle owoce można jeść przy takim oczyszczaniu?
Na brokuły i ja mam straszną ochotę, tylko muszą poczekać.

Postanowilam zyc w nieswiadomosci -nie bede robila testu...chce wierzyc jaknajdluzej ze poprostu przytylam z przezarstwa :-D wogole zaczelam sobie juz wkrecac ze mdlosci mam..ja pitole porabalo mnie do reszty :-D

No i właśnie żeby się nie wkręcać zrób test :-) bo do 11 to już się wkręcisz, że na pewno jesteś w ciąży, i jeszcze Ci będzie szkoda jeśli się okaże, że nie :-D

reklama
Pati, ale jazda :-)

Kasiu, mam nadzieję, ze lekarz szybko pomoże.

Cicha, dzięki! :-) Rozgardiasz będzie. Ale przy dwójce też jest. :-) Hehe, mi o do Was trójeczka pasuje :-)
Kasiu, banda na Mazurach też zrobi rozgardiasz :-D

Do góry