reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Z pracy nie zagłosuję, wyskakuje mi komunikat- zły link aktywacyjny, już go nawet przepisałam i lipa. Sylwia, a jaka jest zasada, głosuje się raz dziennie, czy raz z jednego adresu? Z małża maila jeszcze zagłosuję wieczorem :-)

prawko trza przedłużać??? ja robilam w 1997 i chyba nie musze???
nie doczytam reszty zaległości bo musze spadać spać bo rano do pracy 12 odrabiamy wiec tylko tradycyjnie - kochane citoki klotki przypominam Projekt wymarzonej kuchni IKEA zgłoszonej do konkursu przez Pablo i dzieki za wszystkie głosiki bo powoli idziemy do przodu:) (wywalili chyba kilku oszustów co mieli po ponad 3 tys)

to może zalezy jaka wada?

Sylwia ja jeszcze moge od mężastego z maila zagłosować jak przyjdzie bo on znów na lokalizacji:(

nam idzie jako tako - na pewno dzięki wam:) żeby w tej chwili miec gary musiałabym conajcmniej 8 osób przegonić - wiec nie aż tak dużo - mam nadzieje że da sie to zrobić więc wytrwale poproszę o głosy!!! Projekt wymarzonej kuchni IKEA zgłoszonej do konkursu przez Pablo

reklama
Mamoot, ja też mam wadę i nie przedłużam, ale pamiętam, że różnie to było - jeden dostał bezterminowo, inny już nie...

Do góry