reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

i ja:p

my w sobote mamy znajomych -oblewanie motoru:p i ich psiaka;))))))) Maja coreczke rok mlodsza od Klaudii(chodza do jednej szkoly i Dusia nie moze sie soboty doczekac, bo Maya jeszcze u niej nie byla...
a niedziela leniwie, po kosciele na obiad moze wpadna inni znajomi- tez z psiolka Klaudii -Amelia;)

a nie wiem, chyba nie chwalilam sie- rodzina nam sie powiekszyla- sis Adama urodzila synka:)))))))))) 5.02.11 3,5 kg

reklama
Pati no co ty ? moim ogonkiem moglabyś byc :-)
Rusia - no to jak mąż ma motor to ty z cichobiegów przenosisz się do autka ? :-)

reklama
no ja to jeszcze przed ciążą ..:-(
a dzisiaj będę tancować między pokojami dzieciaków i to całą noc - Daniel ma caly dzień gorączkę a znając życie Ulcia dostanie ja w nocy .... masakra
Sylwia wytańcz się tez za mnie :-D

Do góry