reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
To przyszwędaj sie do nas ;-)
Nawet nie wiesz, jak bym chciała. Mieliśmy wstępny plan, żeby w lutym na tydzień pojechac do Krakowa, do mojego kuzynostwa, ale chyba nic z tego nie będzie. No i w ramach tego planu założyłam jeden dzień w Tarnowie na ul. Skowronków. A tu lipa.
Może uda sie w przyszłym roku.

Sylwia, baw się dobrze! :-)

Fusiuk, zdrówka dla dzieci.

U nas tez lekki rozkład. Wojtek wczoraj był niewyraźny, więc go zatrzymałam w domu, ale dziś jak zdrowy. Za to Stas dzis cały dzień z gorączką. Nie wiem co z tego bedzie.

Mamoot normalnie innych Skowronków masz tez pod Krakowem;)
ale jak na złość za tydzień uderzamy na Słowacje na snowboard.
Pati najpierw farba na łeb potem pazury , maseczki itp

reklama
ja juz odstrzelona dzieci tez maz powiedzmy, bo czeka na motor - zaraz ma nam gosc przywiezc (za 10 min...
i dzis u nas domowka:)
zaraz bede prychcic:))))))))))))))))))))))))))

Do góry