reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Fredka dziewczyny dobrze radza - systemetyczne wyjścia naucża domowników organizacji :-)
i jak film pisz bo też o tym myślałam.....

reklama
a ja dzisiaj zhandowałam Juniroka :-) poszedł do mojej mamy .. z nocowaniem :-) może wieczorkiem wpadną znajomi i pogramy w eurobiznes lub monopol :-) kupiłam już winko , tylko krasnoludki nie chcą mi posprzątać :-( chyba na narty wyjechał łobuzy i zostawiły sajgon ...

Ula coś ma zaropiałe oczko, bidukla .. ale uśmiechnięta, dostałam wczoraj od lekarki kropelki i zobaczymy ...

Fusik to udanego wieczoru..u nas jak nic nie stanie na przeszkodzie beda kregle ;)))
a moja mloda jakies swinstwo zalapala i ma okropne uczulenie na twarzy...wysypke taka jakby delikatna opryszczke...takie to chropowate..ale jak pod swiatlo to wyglada jakby tak opryszczkowato-takie mikroskopijne babelki...w poniedzailek do lekarza...bo pewnie zas bakteria skory :( w dodatku ja to bardzo swedzi...

Ostatnia edycja:
Pati a nie ma kropek na całym ciele? Może to jakaś choroba?

A co do filmu, do połowy może być później miałam wrażenie, że skończyła im się wena twórcza i koniec jest beznadziejny. Facetom się nie podobał.

Ja już mam wysprzątane ;-) Koleżanka wpadła na kawusię a na 17 idziemy do znajomych, więc tez mamy miłe popołudnie/wieczór :-)

Mój właśnie sobie poszedł na spacer i mam chwilę spokoju. Cieszę się, że jutro wraca do pracy bo mi już uszami wychodzi. Wy też tak macie jak mężusie za długo siedzą w domu? Mój siedział ponad 2 miesiące. Przestój w robocie.

reklama
a ja mam przrąbane bo stary prawie cały czas w domku :-( pracuje na noce, albo na popołudnia tak od 18 do 21 , no chyba rze ma jakąś "fuchę" to wtedy więcej czmycha ale też głównie popołudniami - więc cały czas kontrola :-(

Do góry