Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Mamoot, na pewno to, że zawsze jesteś aktywna, ma znaczenie- osobę na ogół nieruchawą pewnie taki maraton zaraz by pognał na porodówkę
ale tak czy siak, mimo że wiem, że zawsze jesteś aktywna, i tak Cię podziwiam. Ja bez ciąży nie mam siły ani ochoty na nic, na szczęście mam mobilizację w osobie Martusi, która ostatnio ciągle chce na spacer albo plac zabaw, a na dodatek wymyśliła sobie naukę jazdy na rolkach :-) dziś nawet ja swoje założyłam, bo mąż wyszedł z nami.
Super, że Wojtuś tak szybko załapał jadę na dwóch kółkach! My mamy plan na ten tydzień, żeby spróbować, czy Martunia da radę.
Aniu, potwierdziło się to, co sama od dawna wiesz :-) szkoda tylko Madzi, bo pewnie to dla niej był niemały stres.
ale tak czy siak, mimo że wiem, że zawsze jesteś aktywna, i tak Cię podziwiam. Ja bez ciąży nie mam siły ani ochoty na nic, na szczęście mam mobilizację w osobie Martusi, która ostatnio ciągle chce na spacer albo plac zabaw, a na dodatek wymyśliła sobie naukę jazdy na rolkach :-) dziś nawet ja swoje założyłam, bo mąż wyszedł z nami.Super, że Wojtuś tak szybko załapał jadę na dwóch kółkach! My mamy plan na ten tydzień, żeby spróbować, czy Martunia da radę.
Aniu, potwierdziło się to, co sama od dawna wiesz :-) szkoda tylko Madzi, bo pewnie to dla niej był niemały stres.