reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
A tak ogolnie to mam dzis drugi dzien laby...mloda wczoraj byla prosto z przedszkola zabrana na impreze urodzinowa do jednego z kolegow z przedszkola...byla jedyna dziewczynka ;-) ma tam az trzech adoratorow w tym przedszkolu...slodko jest jak np.jeden z nich mam dla Noemi juz z rana jej kapcie przygotowane :-)

A dzis idzie do drugiego kolegi...i tez dopiero o 18:00 ja odbieram :) potem chyba smigamy do tesciow... jak nie dzis to jutro...ale wolalabym jeszcze dzis...

sweet:-)

u Klaudii dzis jest fotograf...cyknal tez jej zdj. z Grackiem...szczerze....zero inicjatywy z jego(jej)- strony, zero energii...nie sadze by zdjecia byly dobre bylo cyk i dziekuje....:confused:...po zadalam pyt, czy teraz mam sie zadeklarowac czy kupie zdjecie pow., ze nie po jak zobacze efekty...oki....:happy2:

Fajnie wczoraj było. :-) Troche dawno niewidzianych znajomych spotkałam. No i nie ma jak spacer z mężem wieczorowa porą po mieście :-)

Wczoraj byłam z Isią na szczepieniu - raz tylko miaukneła. Dzielna dziewczyna! Waży 6950 g (poniżej 25 centyla) - drobna dziewczynka z niej, choc fałdki ma. ;-)

Słonko za oknem świeci, pogoda ładna, więc za chwilę lecę po chłopców do przedszkola i smigamy na Mazury na weekend. Paaaa!

Rusia u nas tak jest ze zdjęciami w przedszkolu - robią, ale nie musisz kupować. Właśnie ostatnio kupiłam zdjęcia: grupowe Olgi, Olga sama i kalendarz z jej zdjęciem. Bardzo ładne. Miki na zdjęciach nie był, bo był przeziębiony i nie chciał iść na chwilkę
Mamoot, no nie dziwię Wam sie, że na Mazury śmigacie - piękny weekend zapowiadają. Brawo dla Marysi:tak:

reklama
i u nas weekend byl w miare- slonecznie, az mroznie...
Sobota - Adam malowal kuchnie, pral dywany a ja z dziecmi bylam na placu zabaw, pozniej skoczylismy na zakupy i wieczorkiem piffkowalismy/winkowalismy;-)

a w niedziele rano male zakupy, pozniej bylismy w kosciele i po Adam - uznawany wsrod znajomych za pana zlota raczke, :baffled: robil objazdowke i zakladal/ustawial anteny satelitarne...(slowo, nie wiem czy jest cos czego moj A nie umie?...naprawde co kto nie wie jak zrobic to tel do Adama...

Do góry