reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

reklama
Oj Mamoot, bardzo daliście ciała, bo jestem przekonana, że Wasze zdjęcia byłyby najlepsze. No ale zadowolimy się tym co macie;-):tak::-)
Sylwia, najważniejsze, że doszłaś do tego, że brakuje Ci BB:tak:A masz jakiś filmik z jazdy konnej?

Mamoot szkoda, ale czasem nie da się o wszystkim pamiętać.
A co ze mną, generalnie nic. Mam zrobić rentgen zatok i tyle.Lekarz stwierdziła,ze to nie są objawy zapalenia zatok, ewentualnie przemęczenie, stres albo coś podobnego. Zrobię rentgen i okaże się co tam w trawie piszczy. Póki co już nie myślę o mojej głowie tylko o Ali chrypce. Darła mi się przedwczoraj na dworze i teraz skrzypi jak nienaoliwione drzwi. Macie pomysł co jej podać? Daje jej tantum verde, jednak zastanawiam się czy coś jej jeszcze nie dać.

Fredka, nie mam pojęcia co na chrypę:sorry2:Może jeszcze jakieś witaminki daj ale to chyba bezpośrednio na chrypkę nie zadziała. Może jakiś kogel-mogel?
U nas zaczyna być mocno zimno, brrr. Jak dotąd kozaków nie wyciągałam, ani kurtki zimowej, ale chyba czas porządnie się ubierać. Ale fajnie, że jutro wolne - długi weekend:tak:Planów nie mamy, tzn. nigdzie nie jedziemy, tylko w sobotę idziemy do mojej kuzynki, to dzieciaki wybawią się a my pogadamy. Może nawet zostawimy dzieciaki z mężczyznami a same wyskoczymy do sklepu zrobić dla dzieci zakupy na Mikołaja.
Miki z Olgą mieli dziś w przedszkolu "koncert" muzyki poważnej. Była gitara, struny z patykiem, czyli skrzypce (tak opisała mi instrument Olga), flet poprzeczny i coś jeszcze do fletu podobnego, ale tak mi Miki opisywał, że nie mam pojęcia o co to chodziło. A jak wrażenia? Miki mówił, że się nudził. Chyba lubi mocniejsze brzmienia ;-) Oldze się podobało

Dziewczyny jestem , ale coś jak na złość działo mi sie z netem w domu i nie wszystkie strony mik sie otwoerały, cały weekend domowo leniwie spedzilismy, ogień w kominku, i tzw slow food ostatni kupuje duzo lokalnych ekologicznych produktów i preferuje proste potrawy, sezonowe, ehhhh chyba to juz starosc:-)

My juz myslimy o swietach i chyba wybierzemy sie do egiptu :-D jakos bardzo nam to pasuje i unikniemy całej tej krzataniny itp

Filmików z jazdy nie mam nie dysponuje sprzetam do nakrecenia takowego;) tak własciwie to nawet zdjecia na koniu chyab nie mam;p

Sylwia a jaka jest temperatura w tym czasie w Egipcie? Nie wyobrażam sobie takiej zmiany z zimna na ciepło - chyba to nie dla mnie. Ta krzątanina mnie dobija, ale same święta bardzo lubię:tak:

temperatura idealna około 25-27 stopni:-D

Dla mnie święta to tylko tradycja bo do kościoła nie chadzam i religijne przeżycie to dla mnie nie jest.
A w zeszłym roku było super!

reklama
Do góry