reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

czerwcowe ploteczki :D

Kasiu, to jak juz Baba pojawi się w domu to i zdjęci ana pewno będa :-) Cudny obiekt zdjęć.
Mycha jeszcze chyba nie ma fotki. Ale różnica mała, choc z połowe długości obcięłam.

Rusia, fajna impreza się szykuje.

Ja już nie pamiętam, czy pisałam, czy nie, że znaleźliśmy w końcu miejsce na nasz sylwestrowy wyjazd. Jedziemy tu:
Agroturystyka Mazury, Gospodarstwo Agroturystyczne nad jeziorem
Już sie nie mogę doczekać :-)

U nas nowość - Marysia od wczoraj raczkuje. Zaczyna sie zwiedzanie mieszkania, grzebanie w kwiatkach, tarmoszenie kapci, butów, szczotki itd :-D

reklama
Mycha- brawo- ale czas zasuwa...
Mamootku wspominalas o sylwku- super sa takie zjazdy- ja caly czas najlepiej wspominam sylwka, takiego wlasnie , jak paczka przyjaciol poijechalismy na kilka dni nad jeziorko, a w kolo lasy(do Slawy)- bylo super!!! codziennie jezdzilismy na koniach...ech niezapomniane chwile...

No własnie tu, gdzie jedziemy będa koniki. Fakt, ze ja jeździłam tylko kilka razy, ale może w tym roku się uda. Ja to bym śnieg chciała i biegówki :-)

u nas wtedy w dzien sylwestra byl kulig, taki z prawdziwego zdarzenia i race, grzaniec, ognicho w srodku lasu, wsrod koni i powrot w sukniach balowych na bal...nooo zarabiscie bylo!!!!

Mamoot, na pewno będzie super. Bardzo podoba mi się nazwa gospodarstwa;-):-D
Brawo dla Marysi za mobilność. Przecież rodzice nie moga się nudzić;-)

Kasiu, no własnie nie wiem oco chodzi z tą nazwą :-D Pojade, to spytam.

Marysia przyspiesza gwałtowanie. :szok:Tempo 2 ;-)
No i mamy drugiego chorasa: Wojtek sprzedał Marcinowi anginę. Mam uziemionego chłopa w domu. A myślałam, że na razie koniec z takimi atrakcjami. Marysia ma katar, ale coś mi sie wydaje, że to z powodu wychodzącego zeba.

reklama
Do góry